ροή ειδήσεων

Νεκρή σε πισίνα ξενοδοχείου η γλυκιά 15χρονη μαθήτρια - Η τραγική ειρωνεία που συγκλονίζει [pics]



Όλα ξεκίνησαν από ένα δώρο που έκαναν στην 15χρονη οι γονείς της. Το πρόωρο και αναπάντεχο τέλος της μαθήτριας προκαλεί θλίψη...


Μόλις είχε τελειώσει τις εξετάσεις στο σχολείο, όπου ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής και οι γονείς της αποφάσισαν να της κάνουν δώρο τις διακοπές στην Κρήτη. Κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί όμως ότι εκεί, στην πισίνα του ξενοδοχείο της Σταλίδας, θα τελείωνε τόσο άδικα και πρόωρα η ζωή της 15χρονης Ιρλανδής ιστιοπλόου, Laura Dempsey. Η νεαρή μαθήτρια βρέθηκε στις 14.30 το μεσημέρι της Κυριακής νεκρή, μέσα στην πισίνα, μετά από ώρες αναζήτησης από τους τραγικούς γονείς της, John Dempsey και Nicola Smith.



Στην πόλη που ζούσε και πήγαινε σχολείο, στο Greystones, τα πάντα άλλαξαν από το απόγευμα της Κυριακής, όταν άρχισε να γίνεται γνωστή η τραγική είδηση. Η 15χρονη ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία, καθώς εκτός από τα μαθήματα ήταν και ενεργό μέλος του ιστιοπλοϊκού ομίλου. Τη Δευτέρα, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Ιρλανδίας, το σχολείο της, που είχε κλείσει για διακοπές, άνοιξε και πάλι ώστε να δέχεται φίλους και συμμαθητές της και να μπορεί να τους προσφέρει κάποια ψυχολογική βοήθεια.

Ο Αρχιεπίσκοπος του Δουβλίνου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια: ''Με βαθιά οδύνη πληροφορήθηκα το θάνατο της Laura Demsey. Στην οικογένεια της εκφράζουμε ειλικρινή συλλυπητήρια και προσευχόμαστε να ξεπεράσουν την τραγική τους απώλεια. Η Laura ήταν τριτοετής μαθήτρια στο Temple Carrig School και είχε ολοκληρώσει με επιτυχία της εξετάσεις της."

Οι εκπρόσωποι τόσο του σχολείου και του συλλόγου της, όσο και της τοπικής εκκλησίας δηλώνουν σοκαρισμένοι και πρώτο στόχο έχουν να στηρίξουν τους γονείς της αλλά και τους συμμαθητές της. Οι γονείς της, που βρίσκονται ακόμα στην Κρήτη για τη μεταφορά της σορού, έχουν τη βοήθεια του ιρλανδικού προξενείου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ιρλανδία.

Πηγή: irishmirror.ie, candianews.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *