ροή ειδήσεων

Μαρτίνης: Υπάρχει λίστα με… 17.000 δωρεάν νοσηλείες στο Ερρίκος Ντυνάν!



Μία μακροσκελής λίστα με 17.000 δωρεάν νοσηλείες στο “Ερρίκος Ντυνάν” υπάρχει στη δικογραφία της υπόθεσης, η οποία έχει φτάσει στο Συμβούλιο Εφετών.

Αυτό ανέφερε σήμερα ο πρώην πρόεδρος του Ιδρύματος και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ανδρέας Μαρτίνης, καταθέτοντας στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας.

Απαντώντας σε ερώτηση μέλους της επιτροπής, ο κ. Μαρτίνης τόνισε πως στη λίστα περιλαμβάνονται μόλις 1.700 άποροι με τη νομική έννοια του όρου, δωρεάν νοσηλείας σε φτωχούς και “φέσια επωνύμων”.
Αναφερόμενος στην επίμαχη μεταβίβαση του νοσοκομείου στην Τράπεζα Πειραιώς ΠΕΙΡ +1,00%, επέρριψε ευθύνες σε μία σειρά από πολιτικά πρόσωπα και κρατικούς λειτουργούς:


“Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έκανε το σύστημα άλωσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο Ανδρέας Λοβέρδος έσκαψε τον λάκκο του ‘Ερρίκος Ντυνάν’ και ο Άδωνις Γεωργιάδης μας έριξε μέσα”.

Ο κρατούμενος σήμερα Ανδρέας Μαρτίνης έριξε ευθύνες σε κρατικούς λειτουργούς, σημειώνοντας πως τον πίεσαν προκειμένου να γίνει η μεταβίβαση του νοσοκομείου “Ερρίκος Ντυνάν” στην τράπεζα Πειραιώς.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *