επικαιρότητα

Στις 5 Ιουλίου στην Αθήνα ο τελικός του SurvivorΣτην τελική του ευθεία μπαίνει το Survivor, μιας και στο τέλος του μήνα οι παίκτες αναμένεται να αφήσουν τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Μετά την ολοκλήρωση της 24ωρης ψηφοφορίας, όλα είναι έτοιμα για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και την αποχώρηση η οποία θα μεταδοθεί την Τετάρτη και θα είναι η πρώτη βάση της κατάταξης!
Τα γυρίσματα πλέον θα γίνουν πιο γρήγορα με σκοπό την πιο σύντομη ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Έτσι, από εδώ και στο εξής και μέχρι οι παίκτες να μείνουν τέσσερις, θα βλέπουμε ένα συμβούλιο με ψηφοφορία και αποχώρηση βάση της κατάταξης που προέκυψε από την μεγάλη ψηφοφορία του κοινού. Σε ό,τι αφορά τώρα τον τελικό αυτός αν και ακούγονταν πολλά πως θα γίνει στη Ρόδο ή στη Μυτιλήνη, τελικά επιστρέφει στην Αθήνα!
Όπως ειπώθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο τελικός θα γίνει στις 5 Ιουλίου στην Αθήνα. Οι φιναλίστ, θα αναχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο για την Ελλάδα γύρω στις 25 με 26 Ιουνίου και 10 μέρες μετά θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός…

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα