ροή ειδήσεων

70 Χρόνια Ελεύθερα Δωδεκάνησα - Παρουσιάσεις στην Προεδρική Φρουρά


Επειδή η Ιστορική Μνήμη , ΔΕΝ έχει ημερομηνία λήξεως, συνεχίζοντας τον κύκλο των παρουσιάσεών μας στους άνδρες της Προεδρικής Φρουράς, η Πολιτιστική Ομάδα "Αρχιπέλαγος" παρουσίασε (για 2η φορά) την Τετάρτη 28 Ιουνίου, το επετειακό ντοκυμαντέρ για τα 70 Χρόνια Ελεύθερα Δωδεκάνησα , με τίτλο το «Χρονικό της Ενσωμάτωσης», στον φιλόξενο χώρο της "Αίθουσας των Τιμών" του Στρατοπέδου "Γεώργιος Τζαβέλλας" !
Μετά το τέλος της προβολής, έγινε παρουσίαση στον Διοικητή της Προεδρικής Φρουράς Συνταγματάρχη (ΠΖ) κ. Ροδόλφο Δημήτρογλου και τους άνδρες του, των "δομικών στοιχείων" που απαρτίζουν την ΣΤΟΛΗ του ΒΡΑΚΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, που κατόπιν της εγκρίσεως του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, σύντομα θα συγκαταλέγεται στις στολές της Προεδρικής Φρουράς !!!
To αίτημα για την "Ένταξη του Βρακοφόρου του Αιγαίου στην Προεδρική Φρουρά", υποβλήθηκε από την Πολιτιστική ομάδα "Αρχιπέλαγος" πέρισυ στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, με την σύμφωνη γνώμη του Αρχηγού ΓΕΕθΑ προωθήθηκε στην προεδρία της Δημοκρατίας και έγινε αποδεκτό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην πρόσφατη επίσκεψή μας στις 24 Απριλίου 2017.
Την ερχόμενη Τετάρτη 5 Ιουλίου, θα γίνει η Παρουσίαση - Τεκμηρίωση της Στολής του Βρακοφόρου του Αιγαίου, ενώπιον της ειδικής επιτροπής που έχει συσταθεί γι αυτό το σκοπό !

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *