επικαιρότητα

Aegean και Γ. Αντετοκούνμπο «ταξιδεύουν» την Ελλάδα στα πέρατα του κόσμουΤου Απόστολου Σκουμπούρη

Στρατηγική συνεργασία που αφορά την προβολή της Ελλάδας στα πέρατα της οικουμένης σύναψαν η Aegean Airlines και ο διεθνής μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως ανακοίνωσαν σήμερα σε κοινή συνέντευξη τύπου στην Αθήνα.

Πρόκειται για μια συνεργασία που ξεκινά με σειρά πρωτοβουλιών με κοινό στόχο την προβολή της χώρας στο εξωτερικό και την ανάδειξη της τουριστικής της αξίας, αλλά σταδιακά θα επεκταθεί περαιτέρω, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της Aegean Airlines κ. Ευτύχης Βασιλάκης.

Κεντρικό σλόγκαν της προβολής αυτής είναι «ως γίνεται μια τόσο μικρή χώρα να χωράει τόσο μεγάλη ομορφιά;».

Στόχος είναι μέσα από το επιρροή και την αναγνωρισιμότητα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να προβληθεί η Ελλάδα και να ενισχυθεί η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, με έμφαση σε τοποθετσίες και μέρη που δεν ανήκουν στα κορυφαία... brands των γνωστών τουριστικών προορισμών.

Η Aegean Airlines αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, πέραν των αθλητικών του επιδόσεων, τις αξίες της θέλησης, της προσπάθειας και της επιμονής. Τα στοιχεία αυτά τον καθιστούν μια προσωπικότητα που εκπροσωπεί επάξια τη χώρας μας σε όλο τον κόσμο, καταφέρνοντας να απολαμβάνει ταυτόχρονα την αναγνώριση και το θαυμασμό της διεθνούς κοινότητας.Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της AEGEAN κ. Βασιλάκης «ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιπροσωπεύει για μας το καλό παράδειγμα της Ελλάδας που επιμένει, δεν κάμπτεται στα δύσκολα και αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο. Δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος αθλητής, αλλά και ένας νέος άνθρωπος, που ανεξάρτητα από την τεράστια επιτυχία του στο εξωτερικό, δεν ξεχνά την πατρίδα μας και την τιμά σε κάθε ευκαιρία.

Ο Γιάννης διένυσε χιλιάδες χιλιόμετρα για να φτάσει στον στόχο του. Και δεν επαναπαύεται. Διαρκώς ανεβάζει τον πήχη. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς στην AEGEAN: προσπαθούμε να φέρνουμε τους επιβάτες που μας εμπιστεύονται πιο κοντά σε όσα ονειρεύονται να δουν, ταξιδεύοντάς τους χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Και επιδιώκουμε να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι.

Σήμερα, λοιπόν, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Γιάννη, ξεκινάμε μια κοινή προσπάθεια, για να πάμε την Ελλάδα ακόμη πιο μακριά, σε όλο τον κόσμο», τόνισε ο αντιπρόεδρος της AEGEAN.

Με τη σειρά του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε ότι «σε κάθε μου κίνηση από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα τη νέα μου πορεία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κρατώ στο μυαλό μου τη χώρα μας, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα για εμένα.

Η AEGEAN δεν είναι μόνο μια σπουδαία εταιρεία αλλά και ένα δυνατό κομμάτι της Ελλάδας, που δείχνει πόσα μπορούμε να πετύχουμε εμείς οι Έλληνες. Χαίρομαι πολύ που συνεργαζόμαστε με την AEGEAN γιατί αισθάνομαι ότι μοιάζουμε πολύ: έχουμε στόχευση, προσπαθούμε για το αποτέλεσμα, ανοίγουμε τα φτερά μας και πετάμε ακόμα πιο μακριά, προβάλλοντας τη χώρα μας στο εξωτερικό. Είμαι υπερήφανος που αναλαμβάνω αυτό το ρόλο και είμαι σίγουρος ότι η AEGEAN κι εγώ θα κάνουμε σπουδαία πράγματα μαζί, αντάξια της Ελλάδας!»Η συνεργασία της AEGEAN με το Γιάννη Αντετοκούνμπο εγκαινιάζεται με τη δημιουργία της ενέργειας “Greece by Greeks”, που έχει στόχο να ταξιδέψει τις μυστικές ομορφιές και παραδόσεις της χώρας μας σε όλο τον κόσμο μέσα από την online πλατφόρμα greecebygreeks.gr.

Η AEGEAN και ο Γιάννης καλούν όσους Έλληνες το επιθυμούν να μπουν σ' αυτή την πλατφόρμα και να μοιραστούν «άγνωστες» ομορφιές της Ελλάδος, παραλίες, γεύσεις, παραδόσεις, τοπία, μέρη και χωριά που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό και δη στους ξένους ταξιδιώτες.

Κατόπιν, αυτό το υλικό θα συγκεντρωθεί, θα γκρουπαριστεί και από τον Οκτώβριο του 2017 θα «ταξιδέψει» μέσα μιας εκτενούς καμπάνιας προβολής της χώρας, σε κάθε γωνιά του κόσμου. Αυτή θα είναι η δεύτερη φάση της συνεργασίας της AEGEAN με το διεθνή μπασκετμπολίστα.


Η πρώτη διαφημιστική ταινία που θα προβληθεί στην Ελλάδα

Δείτε τη διαφημιστική ταινία που θα προβληθεί στην Ελλάδα

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα