ροή ειδήσεων

Πτήσεις προς Ρόδο ξεκινάει η Azur Air



Πτήσεις προς τη Ρόδο ξεκινάει η Azur Air, η νέα αεροπορική εταιρία που εξειδικεύεται στα ταξίδια αναψυχής, ενώ την ίδια στιγμή, στο σύνολό τους οι γερμανικοί τουριστικοί οργανισμοί «ρίχνουν» νέες προτάσεις στην αγορά, στην προσπάθειά τους να δελεάσουν τους ταξιδιώτες.

Δρομολόγια προς τη Ρόδο, τη Μαγιόρκα, την Αίγυπτο και την Τουρκία, από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ αναμένεται να ξεκινήσει η Azur Air στα μέσα Ιουνίου, με αεροσκάφος τύπου B767-300, χωρητικότητας 334 επιβατών. Σύντομα, η εταιρία προγραμματίζει να δρομολογήσει ένα δεύτερο αεροσκάφος.

Από την πλευρά της η TUI Cruises, πρόσφατα, παρουσίασε το νέο πλοίο της, Mein Schiff 6, σε μια θεαματική τελετή στο λιμάνι του Αμβούργου. Η εκδήλωση γιορτάστηκε από 500 καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένου του γενικού διευθυντή της TUI, Fritz Joussen και του γενικού διευθυντή της Royal Caribbean, Richard Fain, στη νέα αίθουσα συναυλιών Elbephilharmonie.

Το Mein Schiff 6 εκτελεί, ήδη, την πρώτη κρουαζιέρα του, στα νορβηγικά φιόρδ, πριν κάνει διάφορες κρουαζιέρες στη Βόρεια Ευρώπη και στη συνέχεια κατευθυνθεί στη Βόρεια Αμερική από τον Σεπτέμβριο.

Ακόμη, ο FTI άνοιξε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός του για τη χειμερινή περίοδο 2017/18 για κρατήσεις, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 2.000 ξενοδοχεία.

ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *