ροή ειδήσεων

Μεσαίωνας!!! Ανάγκαζε τους εργαζόμενους να του επιστρέφουν το δώρο τους



Σε καρατόμηση του διαχειριστή της στην περιοχή, με αφορμή την ύπαρξη ατασθαλιών αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες μεγάλη επιχείρηση πετρελαιοειδών η οποία διαθέτει «καταστήματα» σε όλη την Ελλάδα.

Αιτία για τον αποκεφαλισμό του «εκλεκτού» της εταιρείας στην Αχαϊκή πρωτεύουσα , έγινε η αποκάλυψη σύμφωνα με την οποία , αυτός εκμεταλλευόμενος τη δυνατότητα που είχε να ελέγχει τα τρία «μαγαζιά» που έχει ως σημεία πώλησης η εταιρεία στην περιοχή, κατόρθωνε να απειλεί εμμέσως τους εργαζόμενους με απόλυση και τους ανάγκαζε μόλις τους κατέβαλε στην τράπεζα το δώρο, αυτοί να του το επιστρέφουν αμέσως.

Η εταιρεία έγινε γνώστης της υπόθεσης και με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία μαζί του και μάλιστα να του επιστρέψει τα χρήματα που είχε καταβάλει ως εγγύηση – ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ – προκειμένου να αναλάβει την διαχείριση – εκμετάλλευση των «καταστημάτων» της στην περιοχή.

Να σημειωθεί πως η επιστροφή της «εγγύησης» θα γίνει από την εταιρεία στον πατρινό «διαχειριστή» της, αφού πρώτα όλοι οι υπάλληλοι δηλώσουν πως αυτός δεν έχει αφήσει εκκρεμότητες απέναντί τους.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας εκ των υπαλλήλων κατήγγειλε την τακτική της αρπαγής του δώρου των εργαζομένων από τον εν λόγω «διαχειριστή» στην επιθεώρηση εργασίας.

Η κίνηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξουν τα στόματα και των υπολοίπων εργαζομένων . Στα αξιοσημείωτα και το γεγονός, πως όπως διαπιστώθηκε από τα κεντρικά, την ίδια ώρα που ο διαχειριστής της εταιρείας στην Πάτρα έκλεβε τα δώρα των εργαζομένων, φρόντιζε να εμφανίζει ως εργαζόμενους σε αυτή, μέλη της οικογενείας του και άλλα συγγενικά του πρόσωπα τα οποία είχαν πλουσιοπάροχες αμοιβές .

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/6/17 14:51

    Γιατι πατε μακρια στην Πατρα?Εδω στην Ροδο οχι σε ενα αλλα σε πολλα ατομα ,ειδικα μεταφορεις(ντελιβερι) τα ιδια γινονται.Βεβαια οι κοτες υπαλληλοι φοβουμενοι οτι δεν θα βρουν δουλεια επειδη ο τυπος ηταν πρωην μπραβος της νυχτας,δεν λενε τιποτα στην επιθεωρηση αλλα στα κοινα πηγαδακια.Τι περιμενουν?Να ξεχυλησει το πηγαδακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *