ροή ειδήσεων

ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΣΤΑ ΚΟΛΥΜΠΙΑ ΑΝΑΛΑΒΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΡΑΣΊΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !



Για μια υπέροχη ημέρα θα σας γράψω σήμερα στο δημαρχείο Ρόδου, όπου όλα κυλούσαν ομαλά και άνετα, στον αυτόματο πιλότο που λέμε,,,


Στις φωτογραφίες με σημερινή ημερομηνία που ανεβάσαμε φαίνεται να γίνονται κάποιες εργασίες υλοτομίας και καλλωπισμού σε πεζοδρόμιο σε κεντρικό δρόμο των Κολυμπίων, έξω απο το ξενοδοχείο Ειρήνη πάλλας θα μπορούσε κανείς να πει τι μπορεί να τρέχει λάθος,; αυτό που τρέχει λάθος είναι ότι το συνεργείο δεν είναι του δήμου αλλά ενός ευπατρίδη Ξενοδόχου Α.Χ που δεν μπορεί να βλέπει τον τόπο του να κακοφημίζεται.


Την ίδια στιγμή 400 εργάτες στα συνεργεία του δήμου δεν έχουν φυσική ροή και συνέχεια,, για ποιόν λόγο συμβαίνει αυτό , μπορεί να καταλάβει κανείς πολύ εύκολα.
Οσο για τον δήμαρχο που αρέσκεται να μοιράζει επαίνους και διακρίσεις, γυρνώντας απο εκδήλωση σε εκδήλωση δεν υπάρχουν λόγια .
Τελικά είμαστε άξιοι για τις επιλογές μας και τελείωσε το θέμα.
Κάθε δρόμος και καημός καθε γωνιά και δάκρυ τα Κολύμπια, σκουπίδια, ακλάδευτα δέντρα, έλλειψη φωτισμού και πεζοδρομίων, σπασμένοι κάδοι απορριμμάτων, ανεγκέφαλη σηματοδότηση των οδών, πλαισιώνουν την αντιτουριστική εικόνα μιας περιοχής,,φυσικής μοναδικότητας που αυτο καταστρέφουν επι χρόνια οι ιθύνοντες πολιτικοί και άλλοι μασκαράδες της τοπικής αυτοδιοίκησης .


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *