ροή ειδήσεων

Σύλληψη λαθρομετανάστη απο το Μπαγκλαντες για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης με νοητική στέρηση


Συνελήφθη ένας 33χρονος Μπαγκλαντεσιανός που ζούσε εδώ και 5 χρόνια στην Λέσβο και είχε νόμιμη άδεια παραμονής, για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης η οποία έπασχε μάλιστα από νοητική στέρηση.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Τρίτης και ο 33χρονος που εργαζόταν ως πλανόδιος πωλητής είδε σε πάρκο της περιοχή μία 15χρονη που καθόταν σε ένα σημείο.

Την προσέγγισε και της έπιασε την κουβέντα και εκμεταλλευόμενος την κατάστασή της, την έπεισε να τον ακολουθήσει στον διπλανό δημοτικό χώρο στάθμευσης, όπου ασέλγησε σε βάρος της.
Το ανήλικο κορίτσι ανέφερε στη συνέχεια στη μητέρα της τι είχε συμβεί και μαζί πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής όπου και κατήγγειλαν το περιστατικό, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να εντοπιστεί ο δράστης και να συλληφθεί.

Ο κατηγορούμενος είχε απασχολήσει πριν περίπου έναν μήνα και πάλι τις Αρχές του νησιού, καθώς είχε συλληφθεί και πάλι, αυτή την φορά για υπόθεση εκβιασμού, όπου από κοινού με άλλους 4 ομοεθνείς του, εκβίαζαν έναν Πακιστανό να τους δίνει χρήματα για να του… επιτρέπουν να εργάζεται και εκείνος στο νησί ως πλανόδιος πωλητής.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *