ροή ειδήσεων

Ρόδος: Τιμητικές διακρίσεις σε Αυστριακούς και Φινλανδούς επισκέπτες



Αφιερωμένη εξ ολοκλήρου στους ανθρώπους που αγαπούν και επισκέπτονται τη Ρόδο επί σειρά δεκαετιών, που προτιμούν την περιοχή μας και αυτά που τους προσφέρει, τη θεωρούν τόπο τους και γιατί όχι μια δεύτερη πατρίδα τους, ήταν για άλλη μία φορά, η καθιερωμένη εκδήλωση απονομής τιμητικών διακρίσεων στους φίλους της Ρόδου, που διοργάνωσε προχθές η Διεύθυνση Τουρισμού Δήμου Ρόδου, στην αίθουσα εθιμοτυπίας, στο Δημαρχείο.

Η αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου απένειμε τιμητικούς επαίνους σε πέντε επισκέπτες από την Αυστρία και τη Φινλανδία, που έρχονται ανελλιπώς στο νησί μας για 100 και πλέον φορές, ορισμένοι από το 1974 !

Πρόκειται για τις κυρίες Karin Sitch και Doris Gmeinbock από την Αυστρία που έχουν έλθει στη Ρόδο μόνον… 100 φορές, διαμένουν στο ξενοδοχείο Ambassador και οι οποίες συνοδεύονταν στην τελετή βράβευσης από τον κο Βασίλη Δοντά, ιδιοκτήτη τουριστικού καταστήματος στην Παλιά Πόλη.

Βραβεύθηκαν επίσης, ο κος Stetan και η κα Margareta Korfer-Meisenbi από την Αυστρία που έχουν έλθει στη Ρόδο 43 φορές από το 1974 μέχρι σήμερα, διαμένουν στο ξενοδοχείο Mediterranean και συνοδεύονταν από τον κο Βασίλειο Κάλλο, καθώς και η κα Perkola Irmeli από την Φινλανδία που έχει επισκεφθεί το νησί 44 φορές και ήλθε στην τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων συνοδευόμενη από τον συντοπίτη μας κο Βασιλειάδη, ιδιοκτήτη του Demis Bar.

Απευθυνόμενη στους λάτρεις της Ρόδου, αμέσως μετά τη βράβευση τους η κα Χατζηλαζάρου τόνισε: «Τιμάμε σήμερα όλους εσάς ως ελάχιστη ένδειξη, της χαράς και της ικανοποίησης που μας δίνετε να επιλέγετε τη Ρόδο επί σειρά ετών για να περάσετε τις διακοπές σας. Σας ευχαριστούμε για την παρουσία και φέτος εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα σας βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα».

Όλοι οι επισκέπτες ευχαρίστησαν θερμά την αντιδήμαρχο για την εξαιρετική τιμή να τους απονείμει τις τιμητικές διακρίσεις των φίλων της Ρόδου.

Οι φίλοι του νησιού συνομίλησαν και με τον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κο Κώστα Χατζίκο σχετικά με τις εντυπώσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις από τις διακοπές τους στη Ρόδο. Δήλωσαν ότι λατρεύουν το νησί για την πανέμορφη φύση του, την ιστορία και τον πολιτισμό του, απολαμβάνουν τις τοπικές νοστιμιές αλλά και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του.


TornosNews.gr 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *