ροή ειδήσεων

Προτάσεις για το κυκλοφοριακό στους δρόμους της ΡόδουΑναγνώστης: Θέλω να μιλήσω για το κυκλοφοριακό στους δρόμους της Ρόδου μας.
Είμαστε προ των πυλών της τουριστικής σεζόν και έχουμε πήξει με ουρές ατελείωτες από τα φανάρια του Κοβα μέχρι τα φανάρια της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,απο τα φανάρια αυτά μέχρι την Ακαδημία,και απο την Ψαροπούλα μέσω Αλ Διάκου μέχρι το Θερμαι. Εκεί θέλαμε την ευαισθησία των ιθυνόντων αρχόντων αυτού του τόπου. 
Πιστεύω ένας δακτύλιος από του Κοβα μέχρι τα φανάρια της ψαροπουλας και μέχρι το πανεπιστήμιο θα έλυνε το πρόβλημα. Η επαναφορά της μεταφοράς των ημεροπλοιων στην κολώνα θα έδινε ανάσα ζωής στο κέντρο. Και η εκπαίδευση των οδηγών ΤΑΞΙ και Λεωφορείων για κόσμια αντιμετώπιση της κυκλοφορίας στο κέντρο της Ρόδου.

Σχόλια

 1. Ανώνυμος4/6/17, 6:34 μ.μ.

  Μια προσωρινή λύση θα μπορούσε να δώσει μια σημαντική ανάσα στο καλοκαιρινό πρόβλημα του συγκεκριμένου σημείου. Στην εποχή της τεχνολογίας, ένα τηλέφωνο από την/τον ξεναγό των γκρουπ τουριστών στον οδηγό του λεωφορείου τους μπορεί να δώσει τη λύση...
  Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα πούλμαν πρέπει να περιμένουν τους τουρίστες για τρεις ώρες έξω από την παλιά πόλη μπλοκάροντας την κυκλοφορία και γιατί δεν περιμένουν στο λιμάνι ένα τηλέφωνο από τον ξεναγό για την παραλαβή τους.
  Επίσης δεν κατάλαβαίνω γιατί έχει επιλεγή το συγκεκριμένο σημείο ενώ θα μπορούσε η επιβίβαση να γίνεται μέσα στο πάρκινγκ της κεντρικής πύλης, δίπλα από την πιάτσα των ταξί, όπου δεν παρενοχλούν την κυκλοφορία.
  Ευχαριστώ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος4/6/17, 9:09 μ.μ.

  Η οδήγηση στο κέντρο είναι ένα μαρτύριο....αυτο αφορα κ την αγορά θα το ξανασκεφτείς να κατέβεις εκεί για ψώνια!!!!Όσο για πάρκιν τόσα χρόνια ένα αξιοπρεπές ας είναι κ ιδιοτικος χώρος δεν υπάρχει εδώ σε επαρχιακές πόλεις που δεν είναι κ τουριστικές κ φτιάχνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε