ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΛΩΝΑ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ! ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙΌπως αναφέρει η καυστική ανακοίνωση που συν υπογράφηκε από όλο το χωριό, ο αντιδήμαρχος
Αγαπητός Πάλλας πήγε στο χωριό ως απεσταλμένος του δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου και αφού άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων, υποσχέθηκε να δώσει λύση σε ορισμένα φλέγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της κοινότητας.
Ομως ο αντιδήμαρχος αντί να τηρήσει τις υποσχέσεις η μέρος αυτών, έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια σοβαρούς ανθρώπους που τον πίστεψαν.
Μερικοί απο τους παρόντες στην συζήτηση ήταν ο Πάρεδρος Τ Καραγιάννης , ο παπάς του χωριού Π Μουστακέλης και ο αδερφός του Νεκτάριος, ο Στ Κουφός, και πολλοί άλλοι.
Απο ότι μπορεί να κατανοήσει κανείς απο την ανακοίνωση οι κάτοικοι ζητούν τα αυτονόητα, όπως επιδιόρθωση των κατεστραμμένων γεωργικών δρόμων, και κυριότερο την επάρκεια αρδευτικού νερού για τα εσπεριδοειδή.
Στις φωτογραφίες που μας απέστειλαν βλέπουμε οτι ,για 30 μέτρα σωλήνες, στερούνται την ομαλή υδροδότηση σε μεγάλες περιφέρειες πορτοκαλεώνων στην δυτική μεριά του χωριού.


Εν το μεταξύ ο αντιδήμαρχος Α Πάλλας υποσχέθηκε ότι μέχρι τέλος Μαϊου οι εργασίες σύνδεσης των σωλήνων θα άρχιζαν, σήμερα έχουμε 12/6/2017 και ακόμη δεν εμφανίστηκε συνεργείο ΔΕΥΑΡ.
Εμφανίστηκε όμως στα Κολύμπια!!
Για τον πιο πάνω λόγο οι κάτοικοι του χωριού Μαλώνας κρίνουν αναξιόπιστο τον αντιδήμαρχο Α Πάλλα.
Ο νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ όπως και ο δήμαρχος, καλούνται να δώσουν λύση στο πρόβλημα άμεσα, διότι η κοροϊδία έχει τα όρια της!Συμπερασματικά ο κύριος εκτεθειμένος της όλης κατάστασης δεν είναι άλλος απο τον δήμαρχο που μάλλον έχει λάθος συνεργάτες που εμπαίζουν την κοινωνία με τα ψέματα τους.

Σχόλια

  1. Καλά βρε χριστιανοί για 30 μέτρα σωλήνα μαζεύτηκε ένα χωριό να παρακαλέσει τους ΨΕΥΤΕΣ , πόσοι κάτοικοι είστε από 0,50 λεπτά ο καθένας αν βαζατε θα είχατε λύσει το πρόβλημα σας και θα είχατε και την αξιοπρέπεια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/6/17, 7:32 μ.μ.

    ο σονινασ ηπραχει πεταμενοσ κριμενοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε