ροή ειδήσεων

Κως: Μπασκετμπολίστρια συνέλαβε ληστή!



Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο κλειστό γυμναστήριο της Κω, με… μεγάλη πρωταγωνίστρια την αθλήτρια του Ανταγόρα Σταματία Στάκκου, η οποία είναι αστυνομικός στο επάγγελμα.

Η μπασκετμπολίστρια συνέλαβε έναν άνδρα, που νωρίτερα είχε κλέψει ένα πορτοφόλι και ένα κινητό τηλέφωνο από τα αποδυτήρια του κλειστού γυμναστηρίου.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Φοίβου Κω:

«Με το παρόν δελτίο τύπου, το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου “Φοίβος Κω” επιθυμεί να εκφράσει τις βαθύτατες ευχαριστίες του προς την Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και ιδιαιτέρως στην ειδική φρουρό Στάκκου Σταματία για την εξαίρετη πράξη θάρρους και αυταπάρνησης που επέδειξε την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου της Κω. Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 9 Μαΐου 2017 και περί ώρα 20:00, η ειδική φρουρός Στάκκου Σταματία της δυνάμεως του Α.Τ. Κω, ευρισκόμενη για προσωπικούς λόγους, εκτός υπηρεσίας, στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου, αντιλήφθηκε ύποπτο νεαρό ο οποίος νωρίτερα είχε διαπράξει κλοπή ενός κινητού τηλεφώνου και ενός πορτοφολιού από τα αποδυτήρια του γυμναστηρίου που ανήκαν σε αθλητές του συλλόγου και εκείνη την ώρα προπονούνταν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο φύλακας του γυμναστηρίου, που επίσης αναλήφθηκε τον νεαρό άντρα να εξέρχεται από τον χώρο των αποδυτηρίων, του ζήτησε να σταματήσει αλλά αυτός τράπηκε σε φυγή για να αποφύγει τον έλεγχο. Η ειδική φρουρός Στάκκου Σταματία επιδεικνύοντας αυταπάρνηση, θάρρος και μεγάλη αίσθηση καθήκοντος, κατεδίωξε τον νεαρό δύο τετράγωνα μακριά κατορθώνοντας να τον συλλάβει και επιστρέφοντας τα κλοπιμαία στους κατόχους τους. Η παραπάνω πράξη της Ειδική Φρουρού είναι άξια θαυμασμού και επαίνου, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, αναδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης και αυταπάρνησης που επιδεικνύουν τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ συγχρόνως εδραιώνει το αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες και δίνει ελπίδα για το μέλλον της κοινωνίας μας».

Πηγή: 12sports

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *