επικαιρότητα

Τα δέντρα που έμαθαν να… «περπατούν» στο κύμα της θάλασσας!Δεν φτάνει που η παραλία της Κρεμαστής έχει καταντήσει το... ρεζίλι της Ρόδου, υπάρχει και η πλήρης αδιαφορία από πλευράς αρμοδίων, οι οποίοι δεν δείχνουν λίγο ενδιαφέρον, τουλάχιστον να «σουλουπωθεί» και να σταματήσει, επιτέλους, να γίνεται αιτία για να γελάνε οι ξένοι τουρίστες που περνάνε από την περιοχή, οι οποίοι φυσικά δεβ χάνουν την ευκαιρία για να φωτογραφίσουν το "αξιοθέατο"!


Στην παραλία, λοιπόν, της Κρεμαστής, είναι γνωστό πως η διάβρωση των ακτών έχει φτάσει στο σημείο να ρημάξει μέχρι και τον παραλιακό δρόμο!

Ακόμη, η θάλασσα, που πολλές φορές βγαίνει πάνω στο δρόμο, έχει πετάξει μέχρι και τα δέντρα που είναι κοντά στην παραλία, τα οποία, μάλιστα, βρίσκονται σ΄ αυτή τη θέση λες και τα έχουν αφήσει εκεί οι αρμόδιοι για να τα... θαυμάζουν και να τα φωτογραφίζουν οι ξένοι!


Βέβαια, είναι θέμα τύχης, που ακόμη μια συστάδα δέντρων εξακολουθεί να κρατιέται όρθια σε πείσμα όλων εκείνων που εξακολουθούν να μην παίρνουν μέτρα για να σωθεί η παραλία της Κρεμαστής. Μέχρι πότε, όμως; Κάποια στιγμή, κι αυτά θα «γονατίσουν» και θα αρχίσουν να... «κολυμπούν»!

http://topika-nea.gr

Σχόλια

S M S

θα τους διώξει όλους τους παλιούς στο δήμο...
ή θα μάθει πρώτα από αυτούς και μετά...

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης