επικαιρότητα

Τα δέντρα που έμαθαν να… «περπατούν» στο κύμα της θάλασσας!Δεν φτάνει που η παραλία της Κρεμαστής έχει καταντήσει το... ρεζίλι της Ρόδου, υπάρχει και η πλήρης αδιαφορία από πλευράς αρμοδίων, οι οποίοι δεν δείχνουν λίγο ενδιαφέρον, τουλάχιστον να «σουλουπωθεί» και να σταματήσει, επιτέλους, να γίνεται αιτία για να γελάνε οι ξένοι τουρίστες που περνάνε από την περιοχή, οι οποίοι φυσικά δεβ χάνουν την ευκαιρία για να φωτογραφίσουν το "αξιοθέατο"!


Στην παραλία, λοιπόν, της Κρεμαστής, είναι γνωστό πως η διάβρωση των ακτών έχει φτάσει στο σημείο να ρημάξει μέχρι και τον παραλιακό δρόμο!

Ακόμη, η θάλασσα, που πολλές φορές βγαίνει πάνω στο δρόμο, έχει πετάξει μέχρι και τα δέντρα που είναι κοντά στην παραλία, τα οποία, μάλιστα, βρίσκονται σ΄ αυτή τη θέση λες και τα έχουν αφήσει εκεί οι αρμόδιοι για να τα... θαυμάζουν και να τα φωτογραφίζουν οι ξένοι!


Βέβαια, είναι θέμα τύχης, που ακόμη μια συστάδα δέντρων εξακολουθεί να κρατιέται όρθια σε πείσμα όλων εκείνων που εξακολουθούν να μην παίρνουν μέτρα για να σωθεί η παραλία της Κρεμαστής. Μέχρι πότε, όμως; Κάποια στιγμή, κι αυτά θα «γονατίσουν» και θα αρχίσουν να... «κολυμπούν»!

http://topika-nea.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα εδώ κ δύο μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα απευθύνθηκα παντού Αλλά κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει...θα παρακαλούσα πολύ να με ενημερώσετε κ να με ακούσετε κ να βρούμε μια λύση σχετικά με το κλείσιμο του δρόμου κ πιο συγκεκριμένα το γεφύρι Μακκαρη... έχουμε την επιχειρήσει (πρατήριο υγρών καυσίμων) κατανοώ την επικινδυνότητα κ βέβαια αποδέχομαι όλα Αλλά το μόνο που δεν μπορώ να δεχτώ είναι το γεγονός ότι μου κλείσατε απ τον κόμβο Λίνδου προς Ροδο κ πιο συγκεκριμένα στην διασταύρωση κατασκήνωση Μασσαρι Γιατί εκεί η επιχείρηση απ το γεφύρι είναι ένα χιλιόμετρο δρόμος θα σας παρακαλέσω να κλείσετε το δρόμο πιο πάνω κ συγκεκριμένα έξω απ την επιχειρήσει μου ...Υπάρχουν δύο χωριά που τους εφοδιαζω με καύσιμα κ πέρα απ αυτό έχουμε σύμβασης με το ΚΤΕΛ κ δεν μπορούν να έρθουν όπως επίσης κ με τουριστικά γραφεία για την καλοκαιρινή σεζόν... σας παρακαλώ πολύ ακούσετε την διαμαρτυρία μου κ βοηθήστε να βρεθεί μια λύση προσωρινή

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά