επικαιρότητα

Παρά το νόμο πλέον... απολύει συμβασιούχους Καθαριότητας ο Δήμαρχος Ρόδου!Μόλις μία μέρα μετά τη δημοσίευση σε ΦΕΚ της νομοθετικής πρωτοβουλίας του Υπουργείου Εσωτερικών, για λύση στο ζήτημα των συμβασιούχων – “παρατασιούχων” Καθαριότητας Δήμων, καταγγελία του Προέδρου της Ε.Ε. της Π.Ο.Π.-Ο.Τ.Α., κ. Μάρκου Δαρδαμάνη, στο epoli.gr (σε συνέχεια ενημέρωσής του από τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Καθαριότητας) κάνει λόγο πως, ο Δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, εισάγει σε λίγη ώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο θέμα, που ουσιαστικά απολύει τους συμβασιούχους Καθαριότητας του Δήμου του!

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον κ. Δαρδαμάνη, στην εισήγηση του Δημάρχου, θα αναφέρεται γνωμοδότηση νομικού συμβούλου, σύμφωνα με την οποία, οι εν λόγω συμβασιούχοι ή δεν θα πληρωθούν ή αν πληρωθούν θα καταλογιστούν οι δαπάνες στον Δήμο.

«Καταγγέλλουμε τον Δήμαρχο Ρόδου, διότι εισάγει στο Δ.Σ. θέμα με γνωμοδότηση νομικού ότι, δήθεν δεν θα πληρωθούν οι συμβασιούχοι ή αν πληρωθούν θα τους καταλογιστούν δαπάνες, τη στιγμή που όλοι ξέρουμε ότι ήδη επίτροποι στην Ανατολική Θεσσαλονίκη χρησιμοποίησαν τον όρο "συγγνωστή πλάνη", ώστε να αποζημιωθούν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι, τη στιγμή μάλιστα που χθες δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η νομοθετική ρύθμιση της Κυβέρνησης, η οποία του δίνει τη δυνατότητα να κάνει νέες συμβάσεις 8 μηνών. Δοξάστε τον…», δήλωσε στο epoli.gr ο κ. Δαρδαμάνης.Ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της Π.Ο.Π.-Ο.Τ.Α., κ. Μάρκος Δαρδαμάνης


epoli.gr

Σχόλια

 1. Ανώνυμος30/6/17, 5:58 μ.μ.

  ΜΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΑΠΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μια χρονιά ψηφίζουν για ιδιωτικοποίηση, την άλλη το ξεψηφίζουν (ψηφουλάκια είναι αυτά βλέπεις), τώρα πάλι πάνε προς ιδιωτικοποίηση, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Μια είναι η λύση. Ιδιώτες παντού με ποινικές ρήτρες αν δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα. Εχει βρωμίσει το νησί από άκρη σε άκρη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος1/7/17, 11:07 μ.μ.

  Ήταν τόσο πετυχημένος σαν αντιπεριφεριάρχης έκανε τόσα πολλά και τον κάναμε Δήμαρχο για να μας σώσει καλά να πάθουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα