ροή ειδήσεων

Ο δολοφόνος του Ελληνοαμερικανού μετά το όργιο, ομολογεί: Σκότωσα για ένα ψέμα!



«Πέταξα τη ζωή μου για ένα ψέμα», λέει από τη φυλακή ο άνθρωπος που έσπευσε να ζητήσει το λόγο από τον υποτιθέμενο βιαστή της κοπέλας του - Επιβεβαίωσε η αστυνομία πως το σεξ ήταν συναινετικό και τώρα εξετάζεται αν θα της απαγγελθούν κατηγορίεςΈτρεξε να υπερασπιστεί την κοπέλα του, όταν εκείνη του είπε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού. Τώρα βρίσκεται στη φυλακή αντιμέτωπος με κατηγορίες για φόνο, ενώ υποστηρίζει πως εκείνη του την έστησε...

Είναι ο Κρίστοφερ Μεμπρένο, ο 24χρονος Αμερικανός που σκότωσε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας τον 20χρονο ομογενή Μάνο Οικονομίδη, μαχαιρώνοντάς τον θανάσιμα, μαζί με άλλους δύο που τον ξυλοκοπούσαν, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Το Σάββατο όμως η αστυνομία διέψευσε επισήμως τους ισχυρισμούς της κοπέλας ότι βιάστηκε και όλα συγκλίνουν στην εκδοχή του τρίο, που δεν πήγε καλά. Όπως κατέθεσε ο φίλος του Οικονομίδη, που ήταν μαζί του και με την γυναίκα, έκαναν σεξουαλικό τρίο, όταν ένας από τους δύο άντρες θέλησε να το βιντεοσκοπήσει. Η κοπέλα αντέδρασε και φαίνεται πως τότε επικοινώνησε με τον Μεμπρένο, στον οποίο κλαίγοντας είπε ότι δύο άντρες την βίασαν. Εκείνος πήρε δύο φίλους του και πήγαν στο διαμέρισμα που τους είπε η κοπέλα σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Μπρούκλιν, όπου βρήκαν μόνο του τον Οικονομίδη και άρχισαν να τον χτυπούν. Τον άφησαν αιμόφυρτο και έφυγαν, ενώ εκείνος μπόρεσε να χτυπήσει την πόρτα ενός γείτονα, πριν καταρρεύσει και τελικά αφήσει την τελευταία του πνοή.

«Πέταξα τη ζωή μου για ένα γαμ... ψέμα; Η ζωή μου τελείωσε για ένα γαμ... ψέμα;», λέει τώρα ο δολοφόνος του 20χρονου στην New York Daily News, μέσα από την φυλακή. Υποστηρίζει πως δεν θυμάται καθόλου καλά τι έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας, αφού τον πήρε τηλέφωνο η φίλη του. «Ηθελα απλώς δικαιοσύνη. Ηθελα να τον κρατήσω εκεί μέχρι να έρθει η αστυνομία», λέει για το θύμα του.



Σύμφωνα με την αστυνομία πάντως, ο Μεμπρένο και οι φίλοι του ξυλοκόπησαν άγρια τον Οικονομίδη με ρόπαλα του μπέιζμπολ και μαχαίρια και τον παράτησαν σε μια λίμνη αίματος πριν φύγουν. Ο Μεμπρένο υποστηρίζει τώρα πως ήταν υπό την επήρεια κάνναβης και δεν θυμάται τι έκανε. «Με χτυπούσε, έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Έπρεπε να ανταποδώσω τα χτυπήματα», λέει, αλλά η αστυνομία δεν έχει καμία ένδειξη ότι ο Οικονομίδης χτύπησε τους θύτες του.

Αντίθετα, κατέληξε μετά από τέσσερις μαχαιριές στο στήθος και την πλάτη, και αφού χτύπησε στους γείτονες, λέγοντας: «Με μαχαίρωσαν, με μαχαίρωσαν δυο φορές, λυπάμαι».

Η αστυνομία πλέον πιστεύει ότι η κοπέλα του Μεμπρένο, ο Οικονομίδης και ο 21χρονος Τζακ Ντόχερτι είχαν ένα σεξουαλικό όργιο, που έληξε άδοξα. Λίγο μετά, η κοπέλα του Οικονομίδη, που δεν είχε καμία εμπλοκή με την υπόθεση, έλαβε ένα μήνυμα από ανώνυμο χρήστη στο Instagram, που έλεγε: «το αγόρι σου τα σκ... και θα τον κανονίσω».

Τώρα ο Μεμπρένο, που είναι αντιμέτωπος με τουλάχιστον 23 χρόνια στη φυλακή, λέει στην New York Daily News: «Μου την έστησε η κοπέλα μου; Αξίζω να μάθω την αλήθεια»!

Από τους δύο άντρες που ήταν μαζί του στην επίθεση, έχει συλληφθεί μόνο ο ένας, ο 24χρονος Γκαμπριέλ Ντος Σάντος, που επίσης βρίσκεται υπό κράτηση και κατηγορείται για φόνο. Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν γνώριζε ότι ο Μεμπρένο κρατούσε μαχαίρι και πως νόμιζε πως ο Οικονομίδης ήταν εντάξει όταν τον παράτησαν.

Προς το παρόν η «πέτρα του σκανδάλου» δεν αντιμετωπίζει κάποια κατηγορία, καθώς όπως είπαν αστυνομικές πηγές «είναι άλλο να λες ψέμματα στο αγόρι σου και άλλο στην αστυνομία».

Η κηδεία του άτυχου Μάνου Οικονομίδη θα γίνει σήμερα Δευτέρα στο Dahill Funeral Home, ενώ την Τετάρτη θα ψαλλεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον Άγιο Νικόλαο της Νέας Υόρκης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *