επικαιρότητα

Μια απίστευτη ιστορία έζησε σήμερα κάτοικος από την Κρεμαστή - Κάποιοι "χρησιμοποίησαν" και την Αστυνομία της Ιαλυσού!(Επιμέλεια: Θανάσης Απόκοτος)

Μια πραγματικά απίστευτη ιστορία έζησε σήμερα το απόγευμα μια κάτοικος της Κρεμαστής, η οποία όχι μόνο θα κάνει καιρό για να την ξεχάσει, αλλά, έσπευσε να μας το κάνει γνωστό, προκειμένου να ενημερωθεί και ο υπόλοιπος κόσμος.


Η γυναίκα, λοιπόν, βρισκόταν στο σπίτι της, και λίγη ώρα νωρίτερα είχε φύγει και η κόρη της με τα παιδιά της προκειμένου να πάει σε κάποια δουλειά που είχε!

Λίγη ώρα αργότερα, χτυπά το τηλέφωνο (το οποίο, σημειωτέον, δεν έδειξε αριθμό), το σήκωσε κι ακούει μια γυναίκα να κλαίει έντονα και ασταμάτητα και να της λέει συνέχεια ότι, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό της, και τώρα βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα της Ιαλυσού.


Τρελάθηκε η γυναίκα, καθώς δεν μπορούσε να συνεννοηθεί μαζί της, από το έντονο... κλάμα της "κόρης" της (υποτίθεται), και πολύ περισσότερο να μάθει σε τι κατάσταση είναι τα εγγόνια της αλλά και τι βοήθεια θα μπορούσε να της προσφέρει!


Κι ενώ συνέβαιναν όλα αυτά, στο τηλέφωνο ακούστηκε μια άλλη γυναικεία φωνή, η οποία μάλιστα συστήθηκε ως... αξιωματικός υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, «βεβαιώνοντας» ότι πράγματι η κόρη της ήταν στο Τμήμα ύστερα από το τροχαίο ατύχημα που της συνέβη!


Μετά πλέον απ΄ αυτό, η γυναίκα από την Κρεμαστή, έκλεισε το τηλέφωνο κι άρχισε να επικοινωνεί αρχικά, με τον γαμπρό της, ο οποίος βέβαια δεν γνώριζε τίποτα για το θέμα, και στη συνέχεια πήρε τηλέφωνο την κόρη της, η οποία το σήκωσε και μάλιστα της είπε ότι ήταν μια χαρά και πως δεν της συνέβη τίποτα απολύτως.Το περιστατικό το έκανε γνωστό και στην Αστυνομία, απ΄ όπου της είπαν πως δεν έπρεπε να κλείσει το τηλέφωνο καθώς σ΄ αυτές τις περιπτώσεις το πλέον βέβαιο είναι πως θα της έκλειναν ραντεβού και θα της ζητούσαν χρήματα!
Αυτή, λοιπόν, η ιστορία διαδραματίστηκε σήμερα το απόγευμα στην Κρεμαστή και βέβαια, καλό θα είναι ο κόσμος να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός από τέτοιου είδους απατεώνες!..

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα