επικαιρότητα

ΕΕΤΑΑ- Παιδικοί σταθμοί: Kανένας ωφελούμενος δεν θα μείνει εκτός λόγω φορολογικής δήλωσηςΟ Πρόεδρος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος σε νέα ανακοίνωσή του αναφέρεται στην διαδικασία επιλογής των ωφελουμένων με voucher για το πρόγραμμα “ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ “.

Αναγνωρίζει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, ιδίως με την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, τονίζοντας τα εξής: «Κατόπιν διαπίστωσης της Ε.Ε.Τ.Α.Α. από την Αυτοδιοίκηση και τους ενδιαφερόμενους, για συγκεκριμένες κατηγορίες, υπάρχουν αντικειμενικές αδυναμίες για την υποβολή δηλώσεων. Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. με ευθύνη και αποτελεσματικότητα αντιμετωπίζει το θέμα δίνοντας λύση».

Όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr, μετά τη «βροχή» παραπόνων, οι οποίες είχαν φτάσει και στην ΕΕΤΑΑ, η διοίκηση της εταιρείας ήταν σε σκέψη να διευκολύνει «όσους, πράγματι, αντιμετωπίζουν αντικειμενικό πρόβλημα με την κατάθεση της φορολογικής τους δήλωσης και όχι όσους απλώς κωλυσιεργούν».Η νέα ανακοίνωση αναφέρει το εξής: «Κανένας ωφελούμενος δεν θα μείνει εκτός της δράσης λόγω αδυναμίας υποβολής της φορολογικής δήλωσης και έκδοσης εκκαθαριστικού»

Δείτε όλη την ανακοίνωση ΕΔΩ

Θυμίζουμε ότι η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι η 14η Ιουνίου 2017 και ώρα 24:00.

Σχόλια

S M S

Πρόγνωση έως το ΣαβΚυρ
κατά τόπους πολλά κλικ με πιθανότητα διαφημίσεων
αποκλείονται προβολές από google
θα σημειωθούν εισπράξεις από τοπικό συνεργάτη
φορολόγηση ούτε για αστείο
για περισσότερο σαννό φέρτε και φίλους
Ρασπούτιν ο τρομερός

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης