επικαιρότητα

Στη λίστα του travel & leisure με τα πιο ρομαντικά μέρη στον κόσμο υπάρχει ένα ελληνικό νησί! Και δεν είναι η Σαντορίνη!Υπάρχουν απλά μερικά μέρη, μερικές περιπέτειες, που μας κάνουν να θέλουμε να τα ερωτευτούμε. Σχεδόν όλοι συμφωνούν, για παράδειγμα, ότι πάντα δημιουργείται κάποιο ειδύλλιο όταν βρισκόμαστε κοντά στη θάλασσα…

Και υπάρχουν πολλά μέρη για να κάνουμε αυτές τις μαγευτικές βόλτες στην παραλία ,να δούμε το ηλιοβασίλεμα,να χαμογελάσουμε και να ερωτευτούμε!’Οπως για παράδειγμα τα νησιά Bora Bora, όπου τα θέρετρα τους έχουν bungalows!Ανάμεσα λοιπόν στους Top προορισμούς σύμφωνα με το travelandleisure.com για τα ερωτευμένα ζευγάρια ξεπροβάλλει με θάρρος ένα ελληνικό νησάκι!!!

Η Πάτμος έχει αμέτρητους κρυμμένους όρμους και ερημικές παραλίες κατά μήκος της ακτογραμμής της που είναι σαν παζλ.

Είναι χτισμένη περιμετρικά κάτι που της χαρίζει απίστευτη θέα στη Σκάλα!Επίσης η αρχιτεκτονική της θυμίζει μεσαιωνικά κτίρια ενώ τα ασβεστωμένα καρντερίμια και τα αρχοντικά κτίρια της,της δίνουν μια βίντατζ ατμόσφαιρα και ταυτόχρονα μια ρουστίκ πινελιά!

Ομολογουμένως κανείς ίσως δεν θα περίμενε ότι η Πάτμος θα μπορούσε ποτέ να συγκριθεί με παγκόσμιας κλάσης προορισμούς όπως το Napa Valley στη Καλιφόρνια και το Μαιάμι!
Κάτι που ελάχιστοι γνωρίζουν για το νησί της Αποκάλυψης είναι ότι έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO!Το Forbes την έχει τοποθετήσει στη λίστα με τα πιο ιδανικά μέρη για να ζει κανείς!

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα