επικαιρότητα

Εργασίες αναβάθμισης στους 118 φωτεινούς σηματοδότες της πόλης, από το ΔήμοΣτο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού για τον ευπρεπισμό και την αναβάθμιση της εικόνας της πόλης, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις σε κομβικά της σημεία.

Ειδικότερα, τις τελευταίες ημέρες συντηρούνται και αναβαθμίζονται οι 118 φωτεινοί σηματοδότες και συγκεκριμένα: πραγματοποιούνται εργασίες χρωματισμών ώστε να υπάρχει ομοιομορφία, γίνεται αποκατάσταση φθορών ενώ αντικαθίστανται και οι λάμπες.

Επιπλέον, δύο μάχιμοι ελαιοχρωματιστές του Δήμου, παρά την ηλικία τους, έβαψαν 800 κολωνάκια από τα Κρητικά έως το Έλλη, καθώς και από το Ζέφυρο έως το Καρνάγιο. Έβαψαν επίσης 5 χιλιόμετρα κιγκλιδωμάτων, σε όλη την παραλιακή οδό, από τα Κρητικά έως το Καρνάγιο.

Ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος, δήλωσε ότι αποτελούν ξεχωριστό παράδειγμα εργαζομένων και θα τους τιμήσει άμεσα για την προσφορά τους.

Τα συνεργεία του Δήμου Ρόδου, συνεχίζουν να πραγματοποιούν ουσιαστικές παρεμβάσεις ώστε να λύσουν χρονίζονται προβλήματα λειτουργίας και αισθητικής στην πόλη.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/7/17, 10:04 μ.μ.

    Άντε να βαφτεί και καμία διάβαση σιγά σιγά και καμία διαχωριστική γραμμή μεταξύ των ρευμάτων τουλάχιστον μέχρι το αεροδρόμιο.. .άντε.. ..χιλιαδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται κάθε καλοκαίρι βάλτε και καμία λάμπα στα εξωτερικο τοίχο της παλιάς πόλης στο λιμανάκι της πυλώνας κίτρινη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα