επικαιρότητα

Η ΓΣΕΕ ζητά προστασία των εργαζομένων μετά την αυτοκτονία απλήρωτης 42χρονης


Η Συνομοσπονδία εκφράζει την ευχή να είναι ο τελευταίος φόρος ζωής στον αγώνα των εργαζομένων για την επιβίωση και ζητάει μέτρα προστασίας «εδώ και τώρα» (Φωτογραφία: Eurokinissi )


Η ΓΣΕΕ καλεί την κυβέρνηση να πάρει δραστικά μέτρα για την προστασία των εργαζομένων με αφορμή την τραγική αυτοκτονία 42χρονης εργαζόμενης στα Γιαννιτσά. Όπως αναφέρει η ΓΣΕΕ, η 42χρονη, εργαζόμενη στην επιχείρηση «Καριπίδης», είχε μείνει απλήρωτη για 15 μήνες.

Η Συνομοσπονδία εκφράζει την ευχή να είναι ο τελευταίος φόρος ζωής στον αγώνα των εργαζομένων για την επιβίωση και ζητάει μέτρα προστασίας «εδώ και τώρα».

«Το περιστατικό φέρνει στην επιφάνεια αυτό που πλέον αρκετοί εργαζόμενοι βιώνουν, όμηροι στα χέρια απαράδεκτων επιχειρηματιών» υπογραμμίζει η ΓΣΕΕ.

«Η κυβέρνηση αντί να είναι παρατηρητής αυτών των τραγικών γεγονότων και να περιορίζεται σε μελέτες και ευχολόγια για την αγορά εργασίας, πρέπει επιτέλους να λάβει δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του εφιαλτικού προβλήματος της ανεργίας, αλλά και να προωθήσει άμεσα τις νομοθετικές ρυθμίσεις που επανειλημμένα έχει ζητήσει η ΓΣΕΕ» υπογράμμισε η ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας.

Newsroom ΔΟΛ

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα