ροή ειδήσεων

Καταδικάστηκε 44χρονος Αλβανός για απόπειρα βιασμού στη Ρόδο



Ποινή φυλάκισης 11 μηνών και χρηματική ποινή ύψους 1.000 ευρώ με 3ετή αναστολή επέβαλε χθες το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε έναν 44χρονο Αλβανό, που ενεπλάκη σε επεισόδιο βίας με θύματα δύο αλλοδαπές τουρίστριες, ενώ καταγγέλθηκε και για απόπειρα βιασμού και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τους, χωρίς ωστόσο να προκύψουν επαρκή στοιχεία για την δίωξη και καταδίκη του.

Ο 44χρονος συνελήφθη συγκεκριμένα από αστυνομικούς του ΑΤ Ιαλυσού την 2α Ιουλίου 2017 μετά από καταγγελία μιας 32χρονης Αγγλίδας και της 24χρονης Πολωνής φίλης της.

Οι δύο αλλοδαπές αφίχθησαν στο νησί το πρωί της Κυριακής και επειδή το δωμάτιό τους δεν ήταν έτοιμο μετέβησαν με τις βαλίτσες τους στην παραλία της Κρεμαστής.

Περί ώραν 08.30, ενώ βάδιζαν, όπως υποστηρίζουν σε αγροτικό δρόμο, για να μεταβούν στο ξενοδοχείο, πέρασαν έξω από μια αγροικία στην οποία εργαζόταν ο καταγγελλόμενος, ο οποίος σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους θώπευσε την πρώτη κι όταν απομακρύνθηκαν τις προσέγγισε με το αυτοκίνητο του, θώπευσε την δεύτερη και της ζήτησε να επιβιβαστεί για να συνευρεθούν ερωτικά.

Εκείνες αρνήθηκαν και τότε χτύπησε την δεύτερη στο πρόσωπο με γροθιά, ρίχνοντας την στο έδαφος αιμόφυρτη και έβγαλε ένα ρόπαλο από το αυτοκίνητο και απειλούσε να τις σκοτώσει.

Εκείνη την ώρα ακούστηκε ένας δυνατός ήχος με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο κατηγορούμενος από το σημείο φοβούμενος ότι θα γινόταν αντιληπτός.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και στο αυτοκίνητο του βρήκαν ένα ξύλινο ρόπαλο 75,5 cm το οποίο
κατασχέθηκε ως πειστήριο.

Απολογούμενος αρνήθηκε κατηγορηματικά τα όσα του αποδίδονται υποστηρίζοντας ότι οι δύο αλλοδαπές του ζήτησαν να τις μεταφέρει με το αυτοκίνητο του στο ξενοδοχείο τους και ότι στη διαδρομή τον προσέβαλαν με αποτέλεσμα να τις βγάλει από το αυτοκίνητο του. Υποστήριξε ότι μόνη της η μια έπεσε στο οδόστρωμα και χτύπησε.
zougla.gr
Πηγή: dimokratiki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *