επικαιρότητα

Αγανάκτηση με την ασφαλτόστρωση στο ΖέφυροΑναγνώστης: Μάρτυρες για ακόμη μια φορά της αδιαφορίας του Δήμου για την τάξη, και των αρμόδιων για την ευημερία του τόπου στάθηκαν δεκάδες πολίτες στην περιοχή Ζεφυρος ,σήμερα το πρωί όπου πραγματοποιήθηκε με αναίτια καθυστέρηση, και χωρίς καμία ειδοποίηση η περίφημη ασφαλτόστρωση. 
Περίοικοι και περαστικοί, επισκέπτες και τουρίστες υπέστησαν πολύωρη ταλαιπωρία ,και όχι μόνο καθώς ένας κεντρικός δρόμος στον οποίο διεξάγονταν εργασίες εξακολουθούσε να εξυπηρετεί κανονικά την κυκλοφορία με τον κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των διερχόμενων οδηγών και πεζών να είναι διαρκής. 
Δίχως καμία πινακίδα επισήμανσης, δίχως παρουσία κάποιου επόπτη, δίχως καμία ενημέρωση ούτε προς τους επιχειρηματίες καταστηματάρχες, ξενοδόχους που δρουν στην περιοχή, δίχως καν μια ειδοποίηση για την απομάκρυνση των σταθμευμένων οχημάτων. Από τις εννέα το πρωί που η ομάδα τεχνικών υπηρεσιών επάλειψε τον δρόμο με συγκολλητική ουσία (χωρίς να μεριμνήσει για πέρασμα ασφαλείας ως όφειλε) εώς και την….μιάμιση περίπου που ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση η κατάσταση ήταν χαώδης, αν όχι άκρως προσβλητική για όλους. 
Δίκυκλα να γλιστρούν στον δρόμο και να πέφτουν ,αυτοκίνητα να ντεραπάρουν, πεζοί να πέφτουν στην μέση του δρόμου πασχίζοντας να τον διασχίσουν και μην έχοντας εναλλακτική οδό. Εικόνες ντροπής εν μέσω τουριστικής περιόδου. Οι φωτογραφίες λένε πολλά σε αντίθεση με τους υπευθύνους που φρόντισαν να έχουν τα τηλέφωνα τους κλειστά.

Σε τηλεφωνική πάντως επικοινωνία του κ.Μπεκιαρη με επιχειρηματία της περιοχής μετα από επιμονή του δεύτερου να λάβει μια εξήγηση για το χάλι του δρόμου, και την ζημία που αυτή του προκαλεί, λήφθηκε μια ενδιαφέρουσα, κι ολοκληρωμένη απάντηση…

«Ετσι γίνονται αυτά τα πράγματα…»Σχόλια

 1. Ανώνυμος1/7/17, 11:04 π.μ.

  Ντεραπάρουν αυτοκίνητα?? Σιγά μην έγινε και η συντέλεια του κόσομου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος1/7/17, 10:34 μ.μ.

  Καραγκιοζιλικια...η βλακεια σε όλο της το μεγαλείο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος1/7/17, 10:52 μ.μ.

  Αυτά είναι τα έργα του μεγάλου Δημάρχου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα