ροή ειδήσεων

Από την ΑΕΚ στη Ρόδο ο Χατζηγεωργίου



Στον τόπο καταγωγής του επέστρεψε ο Γιώργος Χατζηγεωργίου ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ

ο νεαρός ταλαιπωρήθηκε από πρόβλημα τραυματισμού στην μεγαλύτερη διάρκεια της χρονιάς με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Η ανακοίνωση του Ροδίων Άθλησης αναφέρει: ««Η διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις έχει τη χαρά να ανακοινώσει την πρώτη προσθήκη στην ανδρική ομάδα βόλεϊ για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Πρόκειται για τον κεντρικό Γιώργο Χατζηγεωργίου, μια μεταγραφή με ιδιαίτερο χαρακτήρα αφού πρόκειται για ακόμη ένα Ρόδιο αθλητή. Το σωματείο μας δείχνει ότι μένει πιστό για άλλη μια χρονιά στη φιλοσοφία του προωθώντας και στελεχώνοντας την ομάδα με ντόπιους αθλητές.


Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου έχει γεννηθεί στις 08/09/1997, ξεκίνησε από την ομάδα της Τελχινίδας (2012-2015) και έχει αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία με την ομάδα του Πανερυθραϊκού (2015-2016) και την ομάδα της ΑΕΚ (2016-17) ενώ έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας (Παίδων και Νέων).

Θα θέλαμε να τον καλωσορίσουμε στην ομάδα του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις και να του ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία. Μετά την συγκεκριμένη προσθήκη, η διοίκηση πραγματοποιεί ανάλογες ενέργειες για την απόκτηση ενός ακραίου. Σημειώνεται πως συζητήσεις γίνονται με δύο αθλητές, οι οποίοι γνωρίζουν άριστα την κατηγορία και ευελπιστούμε πως μέχρι τέλος της εβδομάδας θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την ενσωμάτωση ενός εξ ’αυτών στην ομάδα μας».

enwsi.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *