ροή ειδήσεων

Παράσταση διαμαρτυρίας για το πρόβλημα υδροδότησης του νησιού



Διαμαρτυρία για το πρόβλημα της υδροδότησης της Ρόδου οργάνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας 3 Iούλη η Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ έξω από το Δημαρχείο της πόλης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η υδροδότηση του νησιού γίνεται από γεωτρήσεις, οι οποίες τη φετινή χρονιά δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού.

Μάλιστα τις τελευταίες 15 μέρες οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν πολύωρες διακοπές της υδροδότησης και μάλιστα σε συνθήκες πολύ υψηλών θερμοκρασιών. Το πρόβλημα είναι ακόμα πιο οξυμένο σε χωριά που βρίσκονται σε υψόμετρο και δεν έχουν καθόλου νερό όλες αυτές τις μέρες.

Την ίδια στιγμή στο νησί η μια ξενοδοχειακή μονάδα ξεφυτρώνει δίπλα στην άλλη πολλαπλασιάζοντας τις ανάγκες υδροδότησης κατά τη διάρκεια των μηνών του καλοκαιριού που στους κατοίκους του νησιού προστίθενται χιλιάδες τουρίστες.

«Λύση τώρα! Το νερό δημόσιο αγαθό όχι εμπόρευμα», απαίτησαν οι εργαζόμενοι με το πανό που άνοιξαν μπροστά στο Δημαρχείο. Αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον περιφερειάρχη, Γιώργο Χατζημάρκο, στον οποίο έθεσε το αίτημα για άμεση λύση στο πρόβλημα, χωρίς να πάρει ουσιαστική απάντηση.

Οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ καλούν σε επαγρύπνηση καθώς το καλοκαίρι βρίσκεται ακόμα στην αρχή του και το πρόβλημα θα συνεχίσει να υφίσταται και να γίνεται εντονότερο.

902.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *