ροή ειδήσεων

Βρετανός τουρίστας καταγγέλλει: «Νοσηλεύομαι στη Ρόδο μέσα στη βρώμα»



«Οι συνθήκες στο νοσοκομείο είναι τρομακτικές. Δεν αλλάζουν τα σεντόνια στα κρεβάτια, τον άφησαν να ξαπλωμένο πάνω στα ούρα του για πέντε ολόκληρες μέρες», υποστηρίζει η σύζυγός του Άκρως απογοητευμένος και αγανακτισμένος εμφανίζεται ένας βρετανός τουρίστας, ο 60χρονος Στίβεν Μος, από τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο της Ρόδου, έπειτα από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε πριν λίγες ημέρες.

Η περιπέτεια του άντρα, μετά της συζύγου του, ξεκίνησε, όταν εκείνος, τραυματίστηκε σοβαρά στην πλάτη του. Η εταιρεία στην οποία είναι ασφαλισμένος, κρίνει την κατάστασή του ιδιαίτερα σοβαρή, με αποτέλεσμα να μην του επιτρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα του. Και κάπου εδώ, ξεκινά ο Γολγοθάς του.

Όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλει η γυναίκα του, Ντέμπορα, η φροντίδα στον άντρα της είναι ανύπαρκτη, μετά την χειρουργική επέμβαση.


Η σύζυγος του 60χρονου βρετανού ασθενή ποστάρει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook



«Οι συνθήκες στο νοσοκομείο είναι τρομακτικές. Δεν αλλάζουν τα σεντόνια στα κρεβάτια, τον άφησαν να ξαπλωμένο πάνω στα ούρα του για πέντε ολόκληρες μέρες», υποστηρίζει η σύζυγός του.




Δεκαέξι μέρες μετά, ο χειρουργημένος Στίβεν παραμένει στο νοσοκομείο σε άθλια κατάσταση, όπως υποστηρίζουν. «Το ελληνικό σύστημα υγείας αφήνει όλη την φροντίδα, συμπεριλαμβανομένης και της καθαριότητας στην κάθε οικογένεια» καταγγέλλει η Μος.

Η γυναίκα δεν σταματά να «δυσφημεί» το ελληνικό σύστημα υγείας, μιλώντας για ανύπαρκτο νοσηλευτικό προσωπικό, βρωμιά παντού, βασικές ελλείψεις ακόμη και σε νερό και ελάχιστο φαγητό. «Αναγκαζόμουν να βγω έξω για να του φέρω σάντουιτς με τόνο ή μια μακαρονάδα για να σταθεί στα πόδια του. Όταν παραπονέθηκα, κάποιοι μου απάντησαν ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό χρεοκοπία και δεν μπορεί να παρέχει στους ασθενείς τα απαραίτητα».





protothema

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/7/17 16:34

    Γιατι δεν παει eurimedica?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/7/17 17:56

    Λοιπόν, για να τα πάρουμε ολα από την αρχή....απ ότι βλέπω απ τις φωτό που έχει αναβάσει αυτός ο καλός κύριος έχει τη δυνατότητα να σηκωθεί απ το κρεβάτι και να περπατήσει ή στη χειρότερη περίπτωση ν μετακινηθεί μέσω ειδικού αμαξιδίου.Γιατι ο κύριος δεν πήγε στην Αγγλία να χειρουργηθεί;Πολυ απλά...γιατί αν πήγαινε να χειρουργηθεί εκεί θα του έδιναν ραντεβού για έναν χρονο μετά,και το λέω αυτο γιατί εργάζομαι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας(NHS)τα τελευταία δυο χρονια όπου η κατάσταση εκεί ειναι κατά πολυ χειρότερη απ την Ελλάδα της κρίσης όπως λένε.Μηπως ο καλός αυτός κύριος ήθελε και service πεντάστερου ξενοδοχείου;Ήδη του παραχώρησαν και δωμάτιο με απεριόριστη θέα!!!Ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/17 23:55

      Αφε σκατι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/7/17 00:43

      Μα καλα,ζηταμε και τα ρεστα που ειμαστε τριτοκοσμικοι?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/7/17 06:11

      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ? Η ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΗΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΓΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ. ΤΙ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΝΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ. ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΗΔΕΝ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΗΠΙΩΝ ΤΟΝΩΝ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΘΕΣ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ Η ΝΑ ΑΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΟΚΙΝΟ ΜΑΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΜΕΣΗ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΔΗΤΑ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΕ . ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ.ΜΗ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ? ΑΠΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΟΔΟΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝ.ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΔΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ.ΟΙ ΕΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΑΤΙ ΚΑΙ Η ΔΥΣΩΔΙΑ Η ΜΠΙΧΛΑ ΑΛΛΟ ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΑΝΕ ΣΥΝΕΦΟ.ΜΕΓΑΛΗ ΓΑΓΡΑΙΝΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ . ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ? ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ? ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΤΕ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΞΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΕΙ.ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ.ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΛΗΣΑΝ.ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΩΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ? ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος9/7/17 01:59

    Μήπως να του φέρουν και κομμώτρια γιατί βλέπω το μαλλάκι θέλει ένα πέρασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/7/17 16:27

    Οι πρώτοι που θα πρέπει να βοηθήσουν το Νοσοκομείο στα όποια προβλήματα έχει είναι οι ξενοδοχοι του νησιού!
    50 ξενοδοχοι από ένα νοσηλευτή να προσφέρουν, λύθηκαν όλα τα προβλήματα απολυμανση νοσηλεια κλπ
    Είναι πολυ σημαντικο για τον τουρισμό. Αυτοί θα χάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/7/17 16:37

    Καλά τα λεει ο άνθρωπος και μένα μου έτιχε πολλές φορές που επερνα τους γονείς μου και μάλιστα πριν καμία ευδωμαδα . Για να μπορέσουν να κάνουν οικονομία αυτά γινοντε είναι αληθια , αλλά και αυτός αφου είχε ασφάλεια δεν πήγε σε ιδιωτικό είναι απλό να γλητοσι χρήματα και να παρη και καμία αποζημίωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/7/17 13:58

      Πωλλλεί καλλά τα λαις! (το καλλά με όμικρον)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/7/17 13:37

      το τελευταιο δυμηνο πηγαινω σχεδον καθημερινα και εχω αποψη για το συγγεκριμενο ατομο. μπορω να πω οτιειμαι περηφανος που το νησι μου εχει τετοιο νοσοκομειο ακομα και με ελειψεις σε προσωπικο οι γιατροι και το νοσηλευτικο ειναι ηρωες.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος12/7/17 13:47

      ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΓΛΟ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΧΟΛΗ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *