επικαιρότητα

Παπανάτσιου: Πιθανή νέα παράταση στις φορολογικές δηλώσειςΓια πιθανή παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων μίλησε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

«Μέχρι σήμερα, με βάση την ενημέρωση που έχω, 5,7 εκατ. δηλώσεις έχουν κατατεθεί. Είναι μικρός ο αριθμός. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα, μπορεί να αντέξει το βάρος το σύστημα τις τελευταίες μέρες. Δεν υπάρχει κάποια περίπτωση να δοθεί κάποια παράταση. Για τους αγρότες υπάρχουν κάποια θέματα. Θα το δούμε», τόνισε μιλώντας στον Real FΜ.

«Σε κάθε περίπτωση, αν πάλι η ΑΑΔΕ εκτιμήσει ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα, τότε είμαι έτοιμη να υπογράψω μια σχετική απόφαση (σ.σ.: για παράταση)», συμπλήρωσε η υφυπουργός.Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου: Θέλουμε παράταση ως τις 27/7

Με σημερινή του επιστολή ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, υπέβαλε αίτημα προς το Υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων για παράταση της καταληκτικής προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων κατά δέκα ημέρες, μέχρι και τις 27 Ιουλίου.

Διαβάστε την επιστολή σε μορφή PDF


 iefimerida.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης