ροή ειδήσεων

“Χαμός” με τους συμβασιούχους Καθαριότητας Δήμου Ρόδου - Η διαβεβαίωση



«Ραντεβού» την προσεχή Δευτέρα, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου, έδωσε η Δημοτική Αρχή στους 130 συμβασιούχους στην Καθαριότητα, οι οποίοι προχώρησαν χτες το μεσημέρι σε κινητοποίηση στο Δημαρχείο, ζητώντας να συναντηθούν με τον Δήμαρχο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας «δημοκρατική».

Από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί στην διπλανή είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου όπου σε πολύ υψηλούς τόνους, εξέφραζαν την έντονη αγανάκτησή τους για την κωλυσιεργία του Δήμου Ρόδου να προχωρήσει στην απαραίτητη διαδικασία της επαναπρόσληψής τους, σύμφωνα με το νόμο "Σκουρλέτη".

Παρόντες ήταν, τόσο ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στον Δήμο Ρόδου Φώτης Μπακίρης, όσο και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην Καθαριότητα Γιάννης Ντελλάκης, οι οποίοι στηρίζουν τα αιτήματα και τον αγώνα των συμβασιούχων.

Οι συμβασιούχοι μαζί με τους κ.κ. Μπακίρη και Ντελλάκη, επισκέφθηκαν τον γενικό γραμματέα του Δήμου Ρόδου Ευγένιο Κορναρόπουλο (επειδή απουσίαζε ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος) από τον οποίο απαίτησαν να μάθουν τι θα γίνει με τις εργασίες τους. Ο ίδιος, τους ενημέρωσε ότι το θέμα θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, διαβεβαιώνοντας ότι, είναι η απαραίτητη τυπική διαδικασία, προκειμένου να προχωρήσει η επαναπρόσληψή τους με νέες συμβάσεις.

epoli.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *