ροή ειδήσεων

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ



ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΤΟΙΚΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΦΟ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ (ΜΕΓΚΑΥΛΗ) !! ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ. 
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ. ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΟΚΑΡΙΑΣ ΓΩΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΝΑ ΚΥΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΓΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΑ ΕΞΙ ΣΚΥΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΥΜΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/7/17 09:34

    Στην Ανάληψη τα ίδια χάλια εκτός ότι ο καθένας έχει δύο τρία σκυλιά στο μπαλκόνι του που οοοοολη μέρα πρέπει να τα ακούς πρωι βράδυ ξημερώματα δεν μπορεί να ησυχάσει το κεφάλι μας να κοιμηθούμε μαζεύουν κ τα αδέσποτα τα ταιζουν τα ποτίζουν βγαίνουμε από τα σπίτια μας κ μας ακολουθούν δέκα σκύλοι τα πεζοδρόμια μέσα στις ακαθαρσίες βρωμοκοπαει ο τόπος εεεεε δεν είναι έτσι η φιλοζωία να έχεις έγκλειστα στα μπαλκόνια τα ζωντανά ούτε βόλτα εκεί να τρώνε να κατουράνε κ να ξεσηκώνουν τον κόσμο ούτε τα μαζεύεις τα αδέσποτα με αυτόν τον τρόπο σε βάρος της υγειηνης κ αν πούμε κ κάτι μας την λένε πως δεν αγαπάμε τα ζωα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/7/17 15:16

    Τι θέλετε να κάνουμε δηλαδή ακριβώς που γαβγίζουν όλη μέρα και όλη νύχτα? Να τους πούμε οτι πρέπει να γαυγίζουν μόνο μέρα ή μόνο νύχτα? Θα είστε ικανοποιημένος μετά? Και αν σας έχει επιτεθεί σκύλος, αφού γνωρίζεται και σε ποιόν ανήκει, μπορείτε πολύ απλά με τη βεβαίωση του νοσοκομείου ή του γιατρού να κάνετε καταγγελία στην κυρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/7/17 16:07

    Όσο αφορά τα σκυλιά με ιδιοκτήτες τα οποία περιφέρονται χωρίς συνοδεία ή είναι κλεισμένα σε μπαλκόνια χωρίς φροντίδα τότε υπάρχουν νόμοι και θα ήταν καλό να απευθυνθείτε στα τοπικά α.τ.

    Τώρα για το άλλο πρόβλημα που λέτε, δηλαδή τα αδέσποτα ή τους φιλόζωους με πολλούς σκύλους θα σας έλεγα οτι πρέπει να πάρετε μέρος στην λύση του προβλήματος. 1ο πρόβλημα είναι η παιδεία! Τα ζώα δεν κατέληξαν μόνα τους στον δρόμο. Κάποιος ανεύθυνος τα αμόλησε και απλά αποποιήθηκε των ευθυνών του. ΑΝ ρωτήσετε έναν φιλόζωο που έχει αρκετούς σκύλους/γάτες, αν ήθελε να έχει τόσους η απάντηση θα είναι πάντα μια: ΟΧΙ! ΘΕΕ ΜΟΥ ΟΧΙ!. 2ο Πρόβλημα είναι η έλλειψη υποδομών. Θέλετε λύση αλλά τολμάτε να βάλετε το χέρι στην τσέπη για την λύση, ή μόνο παράπονα θα είστε για να βαριόμαστε όλοι μαζί; Θα πιέσετε τις αρχές για υποδομές, ή για πάντα θα φταίνε οι 'φιλόζωοι' που είναι οι μόνοι που προσφέρουν; ΘΑ υιοθετήσετε κανένα αδέσποτο ή είστε οκ να χάνετε τον ύπνο σας κάθε φορά που θα χτυπάτε αδέσποτους σκύλους και γάτες στον δρόμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *