ροή ειδήσεων

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νερό στην πλατεία Δημαρχείου στις 3.00 μ.μ.



Εν μέσω καύσωνα ολόκληρο το νησί της Ρόδου έχει μείνει χωρίς νερό και αρκετές περιοχές περνούν μεγάλα διαστήματα χωρίς ρεύμα.

Η Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ, καλεί τα Σωματεία, τους εργαζόμενους του νησιού, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 3 Ιούλη στην πλατεία Δημαρχείου στις 3.00 μ.μ. απαιτώντας άμεσα εδώ και τώρα να λυθεί το πρόβλημα.

Στο κάλεσμά της αναφέρει:

«Δε φτάνει που οι εργαζόμενοι και οι αυτοαπασχολούμενοι του νησιού είναι κάθε μέρα με τη γλώσσα έξω για το μεροκάματο, απλήρωτοι, κακοπληρωμένοι και σακατεμένοι από τη δουλειά, για να χρυσοπληρώνουν τους λογαριασμούς του ρεύματος, του νερού και όλα τα υπόλοιπα, τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν και αυτό το Γολγοθά. Να γυρνούν από τη δουλειά και να μη μπορούν να κάνουν ένα μπάνιο!

Εν τω μεταξύ, το ντόπιο πολιτικό προσωπικό κοκοροφαγώνεται για το ποιος έχει την ευθύνη. Ας μην τρώγονται, την ευθύνη τη φέρουν όλοι μαζί στο ακέραιο όσοι είναι ταγμένοι στην εφαρμογή της πολιτικής που πάση θυσία εξασφαλίζει τη λειτουργία των υποδομών ακόμα και των πιο κρίσιμων, με κριτήριο το κέρδος.

Μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις διαγκωνίζονται να αναλάβουν τη διαχείριση του νερού στην περιοχή. Έτσι, ο κόσμος διψά - στην κυριολεξία - την ίδια στιγμή που το έργο του φράγματος του Γαδουρά είναι γεμάτο νερό και μένει ανεκμετάλλευτο.

Από την άλλη όλοι μαζί με ένα στόμα μια φωνή παπαγαλίζουν μην τυχόν πληγεί η τουριστική εικόνα του νησιού ενώ είναι κοινό μυστικό ότι αφήνουν την πόλη και τα χωριά χωρίς νερό για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των ξενοδοχείων!

Η Γραμματεία Ρόδου του ΠΑΜΕ, καλεί τα Σωματεία, τους εργαζόμενους του νησιού, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Δημαρχείου στις 3.00μμ απαιτώντας άμεσα εδώ και τώρα να λυθεί το πρόβλημα.

Να κόψουν το λαιμό τους να δώσουν λύση εδώ και τώρα! Όχι όμως οποιαδήποτε λύση, αλλά λύση που να εξασφαλίζει φτηνό, άφθονο και ποιοτικό νερό για τις λαϊκές ανάγκες».

902.gr

Σχόλια

  1. Αυτο βρε θελουν, να μας φερουν σε κατασταση οριακη για να τα ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ, υπαρχει μεγαλυτερη κονομα ? οτι λαμογιο δειτε να τα χτυπα, θα ειναι το μεγαλυτερο κορακι, απο αυτα που λυμαινονται με τα χρηματα των τραπεζων(τα δικα μας, βλεπε ανακαιφαλαιοποιησεις), ΟΛΟΥΣ τους πορους, (σπιτια και ακινητα σε πλειστηριασμους, που τα περιμενουν πως και πως, συμβασεις για τον κοπο σου με μισθους της πεινας), και οτιδηποτε δεινει εξωφρενικα μωνοπωλιακα κερδη, με μεσαζοντες αυτους (τους ξεπλυτρες), για τα συμφεροντα των 50 -100 ιδιωτων πανελληνιως που ελεγχουν τα παντα,
    με μπροσταρηδες προθυμους πολιτικους φρεσκα προσωπα, γελοια υποκειμενα ετοιμα να το παιξουν καλοι με τον λαο και κοντα του και παιδια του και ξηγημενοι και (τυπου Πολλακη και Μιχελλογιαννακη, κτλ) βγαλμενοι ομως με την χρηματοδοτηση αυτων των 50-100 και των 5000 εμπιστων τους και των 50,000 κοληγων τους που μας κρατανε ΟΛΟΥς ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ...και κατσε εσυ να μουρμουρας και να παραπονιεσεαι, αδυναμο, λιγο, ποταπο φεουδαρχοπουλο.... ;) Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε ΡΕΕΕΕΕ... Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε... Κατσε να δεις τι θα γινει απο τον σεπτεμβρη με τους ηλεκτρονικους πλειστηριασμους...εχετε δει το ΑΜΟΚ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΥς ΚΑΡΧΑΡΙΕς ΜΟΛΙς ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΑΙΜΑ...? Ο ΚΑΘΕΝΑς ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ, ΑΜΟΚΙΑΣΜΕΝΟΙ, ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ...ΣΤΟ "ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ" ;).... Ζ Ω Α ΟΛΟΙ ΜΑς Ζ Ω Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.foodandwaterwatch.org/insight/water-privatization-facts-and-figures

    Αυτη ειναι η μελετη για το ποσο π[αραπανω πλειρωνουν οι κοινωνιες το νερο ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ
    Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Ο Π Ο Ι Η Θ Ε Ι, νομιζετε οτι το απλυτο ιδρωμενο διψασμενο μωρακι σας τους νοιαζει ? το συμβολαιο θελουν ρε μαλακες για τα νερα σας για να σας τα περνουν εσ αει μετα...αλλα που να ακουσουμε τα ζωα που ειμαστε, Π Α Ν Τ Α Α Ν Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ο Ι , ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΟΙ, ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ, ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟς ;) Ζ Ω Α, ΑΛΛΑ μαλλον ολα αυτα που γραφω δεν θα βγουν μετα την λογοκρισια του μπλογκ, αν ειναι και αυτοι στο παρσιμο...whatever

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/7/17 23:49

    Ένα είναι το σίγουρο μόνο τα πενήντα άτομα του ΠΆΜΕ θα είναι εκεί το είδαμε και σε άλλες συγκεντρώσεις Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *