ροή ειδήσεων

Παραφωνία ο Δήμαρχος Κω στις προσπάθειες ομαλοποίησης της κατάστασης στην Κω



Γνωστός για τον "ιδιαίτερο" τρόπο που επιλέγει συνήθως να "αυτοπροβληθεί", ο Δήμαρχος Κω, Γιώργος Κυρίτσης, σε τηλεοπτική του εμφάνισε νωρίτερα σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γ.Αυτιά στο ΣΚΑΙ, προσπάθησε να "μηδενίσει" τις ενέργειες της πολιτείας, της περιφέρειας και των τοπικών ιδιωτικών φορέων, τονίζοντας ότι "τα έκανα όλα μόνος μου"!

Είναι επιεικώς απαράδεκτο σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές και ενώ το σύνολο της συντεταγμένης πολιτείας προσπαθεί να ομαλοποιήσει το ταχύτερο δυνατό την κατάσταση στο νησί για να μην διαταραχθεί το απρόσκοπτο της υψηλής τουριστικής περιόδου (+30% τον Ιούνιο σε σχέση με πέρυσι), υπάρχουν παραφωνίες όπως αυτή του Δημάρχου Κω, που προσπαθεί να μας πείσει ότι τα πάντα έγιναν κατόπιν δικών του ενεργειών.

Το να εκμεταλλεύεσαι τις προσπάθειες και τις ενέργειες άλλων και επιπλέον να χρησιμοποιείς τον ανθρώπινο πόνο για να κάνεις αντιπολίτευση, θέτοντας πολιτικά ζητήματα, τα οποία η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ούτως ή άλλως να εξετάσει, δείχνει ότι δεν αναγνωρίζεις την κοινή προσπάθεια και είναι το λιγότερο θλιβερό...



Την ίδια στιγμή που στην απέναντι ακτή του Μποντρούμ, ακόμη μετρούν τις πληγές τους από το σεισμό των 6,6R και οι ακυρώσεις έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας ,και το λιμάνι και το αεροδρόμιο της τουρκικής πόλης παραμένουν ακόμη κλειστά.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά και τις απαιτούμενες ενέργειες των συναρμόδιων Υπουργείων και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου διασφαλίστηκε σε λιγότερο από 12 ώρες μετά το σεισμό η ομαλή πρόσβαση στο νησί:
Το αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά και οι πτήσεις εξυπηρετούνται από και προς όλους τους διεθνείς προορισμούς
Αποκαταστάθηκε η ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με τον Πειραιά. Η κίνηση θα εξυπηρετείται προσωρινά μέσω του λιμανιού της Κεφάλου
Αποκαταστάθηκε η ενδοδωδεκανησιακή ακτοπλοϊκή συγκοινωνία μέσω εναλλακτικής προβλήτας πλησίον του κεντρικού λιμένα της Κω
Αποκαταστάθηκε η ακτοπλοϊκή σύνδεση των ημεροπλοίων από και προς τα τουρκικά παράλια, όπως και το σημείο ελέγχου ζώνης Σένγκεν, το οποίο έχει μεταφερθεί πλησίον του κεντρικού λιμένα της Κω
Τα προγράμματα των tour operators πραγματοποιούνται κανονικά. Διασφαλίστηκε επίσης η ομαλή εναλλαγή των προγραμμάτων στις αφίξεις και αναχωρήσεις επισκεπτών.
Η φιλοξενία των τουριστών πραγματοποιείται κανονικά στα δωμάτια των ξενοδοχείων που είχαν αρχικά επιλέξει. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις έως και την ολοκλήρωση των ελέγχων των τεχνικών κλιμακίων με πρωταρχικό γνώμονα την ασφάλεια, διασφαλίστηκε η μεταφορά και προσωρινή διαμονή και φιλοξενία που αφορούσε ελάχιστο αριθμό τουριστών.
Οι ξενοδόχοι και οι εργαζόμενοι στα ξενοδοχεία αμέσως ακολούθησαν τις απαιτούμενες διαδικασίες και διασφάλισαν την καλύτερη δυνατή φροντίδα και φιλοξενία των επισκεπτών.




Πηγή: tourismarket.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *