ροή ειδήσεων

Η κλήρωση ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Πανιώνιου στο Europa League



Στην Ουκρανία κόντρα στην Ολιμπίκ ο ΠΑΟΚ, με τον νικητή του ζευγαριού Γκαμπάλα-Γιαγκελόνια θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός, μία εκ των Μκάμπι Τελ Αβίβ ή Ρεϊκιαβικ θα βρει στον δρόμο του ο Πανιώνιος στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.


Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι τα ξεκάθαρα φαβορί για την πρόκριση στα play offs του Europa League, την ώρα που ο Πανιώνιος θα πρέπει να βάλει τα δυνατά του για να συνεχίσει στην διοργάνωση. Οι «πράσινοι» κληρώθηκαν με τον νικητή του ζευγαριού Γκαμπάλα (Αζερμπαϊτζάν)-Γιαγκελόνια (Πολωνία) με τους Πολωνούς να έχουν προβάδισμα πρόκρισης, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην έδρα της Καμπάλα.

Από την πλευρά του ο Δικέφαλος του Βορρά, θα αντιμετωπίσει την πρωτάρα Ολίμπικ Ντόνετσκ από την Ουκρανία η οποία έχει ιδρυθεί το 2001 και για πρώτη φορά πέρυσι κατάφερε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το πρώτο παιχνίδι, θα γίνει στις 27 Ιουλίου στην Ουκρανία, ενώ η ρεβάνς στις 3 Αυγούστου στην Τούμπα.

Τέλος, ο Πανιώνιος είχε την πιο δύσκολη κλήρωση, αφού θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)- Ρέικιαβικ (Ισλανδία) με τους Ισραηλινούς να έχουν προβάδισμα πρόκρισης μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *