ροή ειδήσεων

Samsung Galaxy J7 έκρηξη σε χέρια τετράχρονου



Samsung Galaxy J7 αυτή τη φορά – Πάμε πάλι. Καθώς η Samsung ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα επιδιορθωμένα Galaxy Note 7 και το νέο της Galaxy Note 8, οι ειδήσεις με εκρήξεις τηλεφώνων της δεν σταματούν. Αυτή τη φορά τα νέα έρχονται από το Πακιστάν.

Η Naureen Ahsan περιέγραψε πώς ένα Samsung Galaxy J7 (2016) εξερράγη στα χέρια του τετραετούς ανιψιού της ενώ έπαιζε παιχνίδια δίπλα στην κόρη της.


Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, καθώς η γυναίκα πρόλαβε να ρίξει κάτω το smartphone πριν προκαλέσει τραυματισμούς. Φυσικά όλοι τρόμαξαν και ειδικά τα δύο παιδιά που έπαιζαν παιχνίδια στο κινητό.

“Σήμερα το κινητό Samsung Galaxy J7 (2016) της κόρης μου έσκασε εξαιτίας της υπερθέρμανσης λόγω των παιχνιδιών … Ο 4χρονος ανιψιός μου έπαιζε το παιχνίδι ‘my talking tom’ όταν άρχισε να θερμαίνεται πριν από την έκρηξη. Ο Allhumdulliah είναι ασφαλής, το ίδιο και η κόρη… αλλά αυτό το περιστατικό ήταν τρομακτικό για όλους μας “, ανέφερε η γυναίκα.

Η παθούσα συνέχισε με μια συμβουλή που έχει νόημα για όλους τους γονείς, όχι μόνο εξαιτίας των μπαταριών που προκαλούν εκρήξεις αλλά και επειδή τα παιδιά δεν έπρεπε να παίζουν με smartphones σε τόσο μικρή ηλικία ούτως ή άλλως. Ειδικά αν είναι τηλέφωνα Samsung.


“Κρατήστε τα παιδιά σας μακριά από κινητά και παραμείνετε ασφαλείς.”

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό με το smartphone της Samsung Galaxy J, καθώς μια άλλη μονάδα εξερράγη τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ένας άλλος τετραετής έπαιζε παιχνίδια στη συσκευή. Τότε το αγόρι κατάφερε να πετάξει το κινητό μόλις άρχισε να βγάζει καπνό. Έτσι για άλλη μια φορά δεν τραυματίστηκε κανείς.
Πως αντέδρασε η Samsung;

Όπως συνηθίζει η Samsung δεν έχει δημοσιεύσει κάποια δήλωση για αυτή την έκρηξη του smartphone τους, και είναι πολύ πιθανό όταν το κάνει να διαβάσουμε πάλι ένα στερεότυπο το “ερευνούμε”.

Εν τω μεταξύ, για να είστε ασφαλείς μην αφήνετε ποτέ τηλέφωνα μόνα τους, χωρίς να τα παρατηρείτε ειδικά κατά τη φόρτιση τους.

secnews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *