ροή ειδήσεων

Τρόμος στον αέρα και 10 τραυματίες σε πτήση από Αθήνα προς ΗΠΑ!



Τρομοκρατήθηκαν οι 300 επιβάτες της πτήσης 759 της American Airlines, το οποίο πραγματοποιούσε την πτήση Αθήνα –Φιλαδέλφεια (ΗΠΑ) από τις εξαιρετικά αναταράξεις λίγο πριν την προσγείωση στο αμερικανικό αεροδρόμιο.

3 επιβάτες και 7 μέλη του πληρώματος χρειάσθηκε μάλιστα να μεταφερθούν για πρώτες βοήθειες μετά την προσγείωση σε νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσε η ίδια η αμερικανική εταιρεία.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν επιβάτες ήταν τόσο έντονες οι αναταράξεις που αρκετοί από αυτούς βρέθηκαν στον… αέρα, μαζί με αντικείμενα που έπεφταν στα κεφάλια των ίδιων και άλλων επιβατών. Αρκετοί χτύπησαν στην οροφή πάνω από τις θέσεις τους, ενώ μία αεροσυνοδός τραυματίσθηκε στον ώμο, σύμφωνα με μαρτυρίες, προσπαθώντας να βοηθήσει τους επιβάτες.

«Μας έδιναν τα ποτά. Οι αεροσυνοδοί βρίσκονταν στις τελευταίες σειρές του αεροσκάφους όταν μας είπαν «δέστε τις ζώνες σας». Οι αεροσυνοδοί προσπάθησαν να μεταβούν και εκείνοι στις θέσεις τους και ούτε καν αυτό πρόλαβαν. Ξεκίνησε να τρέμει κι αμέσως έκανε μια μεγάλη βουτιά. Μωρά ούρλιαζαν, άνθρωποι μπροστά μας χτυπούσαν στο ταβάνι» δήλωσε ο επιβάτης Ian Smith στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC6, ενώ τόνισε ότι όλα συνέβησαν 30 λεπτά πριν την προσγείωση.



Η δημοσιογράφος της ProPublica, Jessica Huseman, ταξίδευε στην ίδια πτήση και έγραψε στο Twitter «Καμία απολύτως προειδοποίηση. Το αεροσκάφος έσβησε στον αέρα. Ειλικρινά, τρομακτικό».



«Πίσω στη Νέα Υόρκη. Οι αναταράξεις στο αεροπλάνο ήταν τόσο τρελές και απρόσμενες που ένας αεροσυνοδός «έβγαλε» τον ώμο του», έγραψε σε άλλο tweet.





Ανάρτησε μάλιστα και μια σοκαριστική φωτογραφία που δείχνει ότι στα φώτα που υπάρχουν πάνω από το κάθισμα και ανάμεσα στο φωτάκι και το προστατευτικό τρύπωσε ο … καφές κάποιου επιβάτη, από τις ισχυρές αναταράξεις.

«Παιδιά, υπάρχει καφές μέσα στα φώτα. ΜΕΣΑ. Θεέ μου, μυρίζω απαίσια» έγραψε η ίδια.

Η Huseman ανάρτησε επίσης φωτογραφία με τον άνδρα της, με τον οποίο, συνταξίδευε να δίνει συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό για την περιπέτειά τους, μετά την επεισοδιακή προσγείωση του αεροσκάφους.



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *