ροή ειδήσεων

Ρόδος: Σε εξέλιξη η έρευνα για την «εισβολή» στο Ορφανοτροφείο



Άγνωστος εισήλθε στο Ορφανοτροφείο και επιχείρησε να ασελγήσει στα φιλοξενούμενα κορίτσια. Ίδη ο αρμόδιος διευθυντής Βασίλης Κυρίτσης κατέθεσε στον Εισαγγελέα Ρόδου οπτικό υλικό καταγεγραμμένο από κάμερες ασφαλείας, το οποίο δείχνει άγνωστο άτομο να έχει εισέλθει στο Ορφανοτροφείο Ρόδου επιχειρώντας να ασελγήσει στις ανήλικες κοπέλες.
Το άγνωστο άτομο ηλικίας περίπου 30-35 ετών, εισήλθε στο Ορφανοτροφείο Θηλέων, την περασμένη Παρασκευή λίγο μετά τις 7 το πρωί.Ανέβηκε στον όροφο που φιλοξενούνται 20 συνολικά κορίτσια και άρχισε σύμφωνα με μαρτυρίες να κάνει άσεμνες κινήσεις. Ευτυχώς ο δράστης έγινε αντιληπτός από μια κοπέλα που εκείνη την ώρα ήταν ξύπνια, η οποία άρχισε να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.
Με εντολή του προέδρου των Ιδρυμάτων Ρόδου Γιάννη Μαρίνου κατατέθηκε το οπτικοακουστικό υλικό για τον εντοπισμό του δράστη στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου που διερευνούν την υπόθεση.
Ο κ. Μαρίνος μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου είπε πως «αυτός που έκανε ό,τι έκανε ήξερε πολύ καλά τη λειτουργία του ιδρύματος, αφού το συμβάν έγινε την ώρα της αλλαγής της βάρδιας. Σύντομα θα εντοπιστεί αφού το υλικό είναι πολύ ευκρινές».

ερτ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *