ροή ειδήσεων

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε τον Φουρθιώτη σπίτι του



Εκτός προγράμματος του Epsilon ο τηλεπαρουσιαστής και πρώην μάνατζερ μετά από βέτο του επιχειρηματία -αλλά και του Μαξίμου όπως ακούγεται- για την παραμονή του στον σταθμό


Από Διονύσης Θανάσουλας



Σε κατάσταση σοκ και συνεχών δακρύων φέρεται να βρίσκεται ο Μένιος Φουρθιώτης, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις της εβδομάδας που διανύουμε και την πώληση του Epsilon στον Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mononews.gr, το όνομα του πρώην μάνατζερ και νυν παρουσιαστή ήταν το πρώτο που ζητήθηκε να μείνει εκτός του νέου προγράμματος του Epsilon από τους ανθρώπους του Ιβάν Σαββίδη.

Ο όρος -σύμφωνα με το παρασκήνιο- τέθηκε στο στάδιο των συζητήσεων και η πλευρά Σαββίδη δεν δέχθηκε καν να συζητήσει το θέμα παραμονής του Μένιου Φουρθιώτη στο νέο Epsilon, ακόμη και στην μεταβατική περίοδο μέχρι την 1η Ιανουαρίου του 2018, όπου το πρόγραμμα θα τρέχει με το υπάρχον δυναμικό του καναλιού και κάποιες νέες προσθήκες.

Τα νέα βρήκαν τον πάλαι ποτέ δαιμόνιο μάνατζερ που χρίστηκε τιμητής των πάντων, ασκώντας δριμεία κριτική σε όποιον δεν δεχόταν να παραχωρήσει συνέντευξη στα «Αποκαλυπτικά» του στην Ρόδο, όπου πέρναγε μέρος των διακοπών του και το χτύπημα ήταν τόσο ισχυρό που κλαίει συνεχώς, απελπισμένος από το επερχόμενο τέλος της τηλεοπτικής του διαδρομής.

Κάποιοι -ελάχιστοι είναι η αλήθεια- λένε ότι υπάρχει μια πολύ μικρή περίπτωση να παρουσιάσει την εκπομπή του μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, όμως η πλευρά του νέου ιδιοκτήτη φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει, ότι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.Ιβάν Σαββίδης

Στο παρασκήνιο του deal όπως λέγεται ο κ. Φίλιπππος Βρυώνης προσπάθησε να «σώσει» έστω και προσωρινά τον Μένιο που του πούλαγε τις κρέμες και τα υαλουρονικά σαν ζεστό ψωμί -το κανάλι αποκομίζει περί τις πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ τον μήνα από το telemarketing- όμως η απάντηση στις εκκλήσεις του ήταν niet, το «όχι» δηλαδή εις την ρωσική γλώσσα.

Ο πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου θεωρείται persona non grata από τον νέο ιδιοκτήτη του καναλιού που θα απηχεί πλέον σε μεγάλο βαθμό τις κυβερνητικές θέσεις, ενώ το ίδιο ανεπιθύμητος είναι και από το περιβάλλον του Μαξίμου.

Κι αυτό δεν έχει να κάνει σε τίποτε με την ιδιότητα του δημοσιογράφου που οικειοποιήθηκε, αλλά περισσότερο με την τακτική που υιοθέτησε σαν παρουσιαστής, επιτιθέμενος σε όποιον τολμούσε να του ασκήσει κριτική αλλά και κατά πάντων ως άλλος τηλεοπτικός Ποπολάρος.

Μετά από μια πορεία σε trash εκπομπές και το επιτυχημένο -κατά γενική ομολογία- management της Τζούλιας Αλεξανδράτου ο Μένιος Φουρθιώτης προσπάθησε να αναβαπτιστεί στην τηλεοπτική κολυμβήθρα του Epsilon.

Μόνο που παρά το σοβαρό -στα όρια του τρόμου κάποιες φορές- ύφος και το επιθετικό βλέμμα του, δεν κατάφερε ποτέ να γίνει συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό και ας έλεγε ότι τον παρακολουθούν την μια φορά ενάμιση εκατομμύριο τηλεθεατές και μετά από λίγα λεπτά δύο εκατομμύρια!


Ο Μένιος είναι πλέον γυμνός

Ίσως είναι από τις ελάχιστες φορές που δημιουργήθηκε ακόμη και hashtag με την επωνυμία #Sihamenios όπου οι χιλιάδες επικριτές του πέρναγαν γενεές δεκατέσσερις, για έναν παρουσιαστή.

Στους ελάχιστους που τόλμησαν να του ασκήσουν κριτική έπαιρνε ο ίδιος τηλέφωνο ζητώντας εξηγήσεις και ενίοτε λέγοντάς τους ότι θα απαντήσει μέσω της εκπομπής του, ενώ μετά έστελνε το καθιερωμένο του εξώδικο.

Μόνο που κάποια στιγμή και ειδικά για συμπεριφορές από τηλεοπτικές καρικατούρες όπως είναι ο κύριος Μένιος Φουρθιώτης, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και η αποκαθήλωση.

Το ζήτημα δεν είναι ποια θα είναι η επόμενη τηλεοπτική στέγη του Μένιου, γιατί εδώ η απάντηση είναι δεδομένη για πολύ κόσμο.

Καμία, αφού πλέον ο μικρός δικτάτορας του Epsilon όπως τον αποκαλούσαν, αυτός που επιτέθηκε ανοίκεια στην Ρούλα Κορομηλά, την Ελεωνόρα Μελέτη και όποιον άλλον έφευγε από αυτό που θεωρούσε κανάλι του ή τολμούσε να γράψει κάτι αρνητικό, είναι όχι απλώς γυμνός, αλλά τσίτσιδος.

Το ζήτημα είναι πως ανεχτήκαμε σχεδόν όλοι μας τον Μένιο Φουρθιώτη με τα σαθρά ελληνικά του και τα δεκάδες σαρδάμ να βάλλει κατά πάντων επειδή ένοιωθε ότι ήταν στο απυρόβλητο.

Ποιος σοβαρός παρουσιαστής ή δημοσιογράφος εισέρχεται στο πλατό της εκπομπής του εν είδη λαϊκού αοιδού ανάμεσα σε καπνούς και πυροτεχνήματα για να παρουσιάσει τα δήθεν «Αποκαλυπτικά» ρεπορτάζ του;Μένιος Φουρθιώτης

Παρέμεινε με διαφορά ο χειρότερος παρουσιαστής εκπομπής και talent show που έχει εμφανιστεί στην μικρή οθόνη τα τελευταία χρόνια, όσες προσπάθειες και αν κατέβαλε να γίνει καλός.

Η δολοφονία της ελληνικής γλώσσας, τα ξεσπάσματα του εναντίον σε όποιον τολμούσε να πει κάτι γι’ αυτόν και πρωτίστως η αλαζονική του συμπεριφορά εντός και εκτός πλατό του χάρισαν άνετα τον τίτλο του «ανθρωποδιώχτη» κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής του βασιλείας.

Επιζητώντας μάταια να διαγράψει το παρελθόν του με τα βίντεο από τους στημένους σκοτωμούς του με τρανς, με τις εξόδους του φορώντας τα γυαλιά ηλίου-πλατφόρμες και τα χρυσά καπέλα, προσπάθησε να μεταλλαχτεί σε κάτι καλύτερο αλλά τελικά παρέμεινε ένας παρουσιαστής χωρίς παιδεία, που λατρεύει να είναι στην τηλεόραση.

Η λατρεία μάλιστα είναι τέτοια, που τις δύο τελευταίες ημέρες ο κύριος Φουρθιώτης σχεδόν δεν κοιμόταν από την αγωνία του και ήταν συνέχεια με το τηλέφωνο στο χέρι, ελπίζοντας ότι θα την γλιτώσει.

Δυστυχώς για τον ίδιο, αυτή την φορά δεν τα κατάφερε και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για το αγόρι με την περιποιημένη καούκα, που πίστευε ότι δεν θα τον κουνούσε κανείς από τον θρόνο που είχε στήσει στο πρώην πλέον κανάλι του κ. Φίλιππου Βρυώνη.

Η glitter σκόνη με την οποία ήταν πασπαλισμένος από τα μαλλιά μέχρι τα πόδια, νομίζοντας ότι έτσι λάμπει περισσότερο, έφυγε και αυτή τα ξημερώματα που έπεσαν οι υπογραφές της μεταβίβασης.

Τότε που έφυγε και η τελική κλωτσιά του Ιβάν στα… καπούλια του Μένιου!!!

mononews

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/8/17 19:52

    ΡΕ ΤΗΝ ΡΟΔΕΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα λιγοτερο πουστρε.....γλοι δες αντικειμενο στην ελληνικη τηλεοραση..βεβαια υπαρχουν 1000 τετοιες πουστρ....περσονες που θελουν να γινουν αρχι dyke στην θεση αυτη νης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητηρια στον Σαββιδη που μας απαλλαξε απο μια κακιασμενη αδελφη που καταφερε να τα βαλει με ολους ενας αγραμματος με μονο προσον την ρουφιανια και που μονον με αυτην και την ΡΟΔΕΛΑ του καταφερε να παρει εκαττομυρια την στιγμη που νεοι επιστημονες δουλευουν για 300 ευρω!!!Ουστ βρωμιαρη!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *