ροή ειδήσεων

Ροδίτισσα δεν κέρδισε τίτλο, γοήτευσε όμως με την μεσογειακή ομορφιά της



Λίγες μέρες πριν τον διαγωνισμό η Ροδίτισσά Αλέξια Αντόνιο (Αλεξία Χατζηαντωνίου) ποζάρει με το στέμμα της ομορφότερης έφηβης στο Τορόντο του Καναδά. Φωτογραφία: MISS TEENAGE TORONTO 2017.


Του Ζώη Μαρίνου.

ΜΟΝΤΡΕΑΛ. Μπορεί να μην κατάφερε να πλασαριστεί ανάμεσα στις τέσσερις διεκδικήτριες του τίτλου, εν τούτοις η ομογενής Αλεξία Αντώνιο (Αλεξία Χατζηαντωνίου) κέρδισε μεγάλο μέρος της υποστήριξης του κοινού και γοήτευσε με τον σεμνό χαρακτήρα και την μεσογειακή της ομορφιά στον διαγωνισμό «Miss Teenage Canada 2017».

Έχοντας κερδίσει ήδη τον τίτλο της «Miss Teenage Toronto» η νεαρή ομογενής μπήκε με πολλές αξιώσεις στην τελική ευθεία του διαγωνισμού που έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Τορόντο.

Παρ’ όλα αυτά νικήτρια αναδείχθηκε η 17χρονη Έμα Μόρισον από το Σαμπλό του Οντάριο. Και, πιθανόν, η προτίμηση του κοινού στο πρόσωπο της να είχε και ένα πολιτικό χρώμα καθώς η καστανόξανθη Έμα, με το πλατύ χαμόγελο και τα σαρκώδη χείλη, είναι η πρώτη αυτόχθονη Καναδέζα που περνά στα μαλλιά της το στέμμα της ομορφότερης έφηβης της χώρας. «Ήρθα εδώ με την πίστη ότι θα κερδίσω. Αλλά, νομίζω, ότι το ίδιο αίσθημα είχαν και οι υπόλοιπες κοπέλες», είπε η Έμα στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού λίγα λεπτά μετά την στέψη της.

Η Αλεξία Χατζηαντωνίου, όπως έχει γράψει ο «Ε.Κ.», έλκει την καταγωγή της από την Ρόδο. Οι γονείς της κατάγονται από τα χωριά Κοσκινού και Λάρδο. Έχει ύψος 1.67 και 52 κιλά, παίζει πιάνο, έχει ως χόμπι την κολύμβηση, την ανάγνωση και μελέτη κλασικών θεατρικών έργων και, επίσης, ασχολείται με την ξιφασκία μετέχοντας στην ομάδα του πανεπιστημίου της και έχοντας ως επιθυμία κάποτε να καταφέρει ν’ αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Αλεξία αναπτύσσει, παράλληλα, σημαντικό φιλανθρωπικό έργο καθώς ενισχύει, με τις πρωτοβουλίες της γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού αλλά και παιδιά που αντιμετωπίζουν πιεστικές ανάγκες καθημερινής επιβίωσης. Για το σκοπό αυτό έχει ήδη δημιουργήσει ηλεκτρονική πλατφόρμα δωρεών για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν.

Όπως έμαθε ο «Ε.Κ.» η Αλεξία μιλά άπταιστα ελληνικά και έχει έφεση στους παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς. Ενώ στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα συναντήσει κανείς φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία, στις οποίες εμφανίζεται να φοράει ελληνικές παραδοσιακές στολές, συμμετέχοντας σε σχολικές εκδηλώσεις.

Ήδη, με το τίτλο της ως «Miss Teenage Toronto» προσέλκυσε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης στον Καναδά ενώ θετική απήχηση είχε το πρώτο της φωτορεπορτάζ στην ιστοσελίδα streetchic.ca (http://streetchic.ca/2017/07/31/toronto-fashion-on-cumberland-st-in-yorkville/).

Η Αλεξία σπουδάζει θέατρο και κινηματογράφο στο πανεπιστήμιο Γιορκ του Τορόντο, στο δεύτερο έτος, και στόχος της είναι να γίνει επιτυχημένη ηθοποιός. Ένα από τα πάθη της είναι η φωτογραφία και μάλιστα η συλλογή της «Φως στο σκοτάδι», που αναφέρεται σε μια βιωματική ιστορία απ’ την παιδική της ηλικία, φιλοξενήθηκε πρόσφατα σε δημόσιο χώρο στο Τορόντο.

ekirikas

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *