ροή ειδήσεων

Δύο ακόμη ξενοδοχεία σε tour operator του εξωτερικού



Δύο ακόμη ξενοδοχεία σε μεγάλους και ιδιαίτερα σημαντικούς προορισμούς της Ελλάδας, περνούν εκτός απροόπτου, σε χέρια μεγάλου tour operator του εξωτερικού, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του money-tourism.gr.

Οι εξαγορές ελληνικών ξενοδοχείων, από tour operators του εξωτερικού, δείχνουν να παίρνουν καταιγιστική μορφή τους τελευταίους μήνες, μετά και την εξαγορά του Zorbas Village, από τον γερμανικό tour operator Alltours, για την οποία σας ενημερώσαμε αποκλειστικά, αλλά και την εξαγορά της έκτασης στο Λασίθι της TUI από τον όμιλο Καράτζη για την ανέγερση Robinson Club.

Το νέο deal είναι θέμα ελαχίστων ημερών να οριστικοποιηθεί, καθώς οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο επίπεδο, στην τελική ευθεία, και απομένουν μόνο οι υπογραφές.

Τα ξενοδοχεία, σε νησιά του Αιγαίου, είναι μεσαίου μεγέθους και θα λειτουργήσουν από την επόμενη τουριστική περίοδο, υπό την «ομπρέλλα» του tour operator.

Και η κίνηση αυτή δείχνει την επιθυμία των tour operators να «τοποθετηθούν» στην ελληνική αγορά, σε μια περίοδο που η Ελλάδα, παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση στις διεθνείς τουριστικές αγορές, ενώ παράλληλα, γειτονικές αγορές που τα τελευταία χρόνια είχαν σοβαρά προβλήματα, δείχνουν να ανοίγουν για το 2018…

Νεότερα πολύ σύντομα…

ΠΗΓΗ WWW.MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *