ροή ειδήσεων

Λ.Σ VS. Π.Ν: ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ


Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο του τορπιλισμού του εύδρομου “ΕΛΛΗ” στις 15 Αυγούστου 1940 καθώς για τη θρησκευτική εορτή του 15 Αυγούστου κατέπλευσαν στην Τήνο μονάδες επιφανείας του Π.Ν όπως το αρματαγωγό “ΡΟΔΟΣ”, η Φρεγάτα “ΕΛΛΗ” και η Πυραυλάκατος “ΣΙΜΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ” ενώ από πλευράς Λ.Σ κατέπλευσε το Περιπολικό Ανοικτής Θαλάσσης 090 “ΓΑΥΔΟΣ”.

Αξίζει να αναφερθεί πως από νωρίς το πλήθος χιλιάδων παρευρισκόμενων θέλησε να επισκεφθεί τα πολεμικά πλοία που βρίσκονταν στη Τήνο και συγκεκριμένα η φρεγάτα και το αρματαγωγό ήταν αρόδου ενώ η πυραυλάκατος “ΣΙΜΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ” και το Περιπολικό Ανοικτής Θαλάσσης 090 “ΓΑΥΔΟΣ” ήταν ελλισμένα και αγκυροβολημένα εντός του λιμένα Τήνου.

Παρά τη περασμένη ώρα και από το απόγευμα της ίδιας μέρας παρά το γεγονός της Δύσης του ήλιου η πυραυλάκατος ενώ δεν ήταν στο πρόγραμμα να ανοίξει για το κοινό προς ευχάριστη έκπληξη υποδέχθηκε χιλιάδες επισκέπτες μέσα σε λίγες ώρες μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων. Το πλήρωμα του πλοίου με υποδειγματικό τρόπο αποδεικνύοντας το πνεύμα φιλοξενίας του Π.Ν και την αγάπη του προς την ελληνική κοινωνία και νεολαία ειδικότερα ξενάγησε στο πλοίο πλήθος κόσμου.

Την ίδια στιγμή αντίστοιχος αριθμός πολιτών ζητούσε επίμονα να επισκεφθεί το Περιπολικό Ανοικτής Θαλάσσης 090 “ΓΑΥΔΟΣ” αλλά μάταια. Το πλήρωμα του πλοίου προφανώς κατόπιν αρνητικής εισήγησης από το Αρχηγείο Λ.Σ δεν έδωσε άδεια στο κόσμο να επισκεφθεί το υπερσύγχρονο πλοίο του Λ.Σ.

Θα ήταν μια καλή ευκαιρία για το Λ.Σ να αναδείξει τον ρόλο και τη σημασία του εκμεταλλευόμενο την αγάπη του κόσμου για τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Το πρόβλημα όμως είναι η διαχρονική νοοτροπία και η αντίληψη των ηγεσιών του Λ.Σ που δεν κάνουν το Λ.Σ ανοικτό στο κοινό και δεν εφαρμόζουν πολιτική εξωστρέφειας ώστε να προβάλλουν και να αναδείξουν το Λ.Σ. Εν αντιθέσει με το Π.Ν που το τελευταίο διάστημα είναι άξιο συγχαρητηρίων για τις επικοινωνιακές πολιτικές που εφαρμόζει.

thinknews

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/8/17 01:02

    ο Αργυρίου στην κερκυρα τι κάνει ρε παιδιά? τον πεθυμήσαμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *