επικαιρότητα

Συγκλονιστική αυτοκτονία πατέρα– Τον βρήκε νεκρό η 10χρονη κόρη τουΗ ανείπωτη τραγωδία με την αυτοκτονία πατέρα ενός μικρού παιδιού συνταράσσει τη Θήβα. Οι φωνές του παιδιού, λίγα δευτερόλεπτα μετά την αυτοκτονία ξεσήκωσαν μια ολόκληρη γειτονιά…

Η ανείπωτη τραγωδία με την αυτοκτονία του πατέρα συγκλονίζει από χθες το απόγευμα της Θήβα. Όλα έγιναν λίγο μετά τις 18.00 στο Μουρίκι Θηβών. Ο πατέρας αυτοκτόνησε και βρέθηκε νεκρός από την 10χρονη κόρη του! Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί βρήκε τον πατέρα του νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος και οι φωνές του ξεσήκωσαν την περιοχή. Σοκαρισμένοι οι συγγενείς του ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Το σπίτι του αυτόχειρα αποκλείστηκε λίγο αργότερα από αστυνομικούς που απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Όπως διαπιστώθηκε αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα εξ” επαφής στην καρδιά του. Στο σημείο της τραγωδίας οι αστυνομικοί βρήκαν τόσο το όπλο, όσο και έναν κάλυκα. Για την ώρα παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα τον άτυχο άντρα.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπίστωσαν απλά τον θάνατό του. Τραγική φιγούρα η 10χρονη κόρη του αυτόχειρα που παραμένει σε κατάσταση σοκ. Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από τους στενούς του συγγενείς σε μια προσπάθεια να ρίξουν φως στα αίτια της αυτοκτονίας που συγκλονίζει τη Θήβα.

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: το κλεισιμο δρομου για παγοδρόμιο θα παιζει στα αθηναικα μμε...

M M S

M M S
παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης