ροή ειδήσεων

Bill Gates: Επιλέγει Android smartphone τονίζοντας «No, no iPhone!»



Ο Bill Gates ανακοίνωσε πρόσφατα ότι πλέον είναι κάτοχος μιας Android συσκευής απορρίπτοντας την ιδέα ενός iPhone.Bill Gates
Όταν λέμε Bill Gates το μυαλό μας πάει στη Microsoft ακόμα και αν δεν εμπλέκεται πλέον τόσο πολύ με την εταιρεία. Θα περιμέναμε να επέλεγε μια Windows συσκευή αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τα συγκεκριμένα smartphones είναι πλέον νεκρά.



Γιατί όμως επιλέγει το Android; Ο λόγος είναι πολύ απλός. Η Microsoft έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό πάνω στα Android. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι η Google καλύπτει μια μεγάλη πλειοψηφία της αγοράς, γεγονός που σημαίνει ότι οι περισσότεροι χρήστες των Windows έχουν μια Android συσκευή.


Πολλές από τις εφαρμογές που αναπτύχθηκαν από την Microsoft για το Android συνδέονται με το δικό τους cloud business, συμπεριλαμβανομένου του Office 365. Με αυτόν τον τρόπο η Microsoft συνδυάζει δύο κόσμους ειδικά μετά την αποτυχία των Windows να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Ένας άλλος λόγος είναι το Fall Creators Update των Windows 10. Οι χρήστες θα είναι σε θέση να συνδέουν τις Android συσκευές τους με Windows PC και να μοιράζονται συνδέσμους και άλλες ενέργειες μεταξύ των δύο πλατφορμών. Υπάρχει επίσης η υπόθεση της Cortana. Προς το παρόν, υποστηρίζεται μόνο από Android, ενώ το iOS αναμένει ακόμα στην ουρά.



Η πιο πιθανή επιλογή του Bill Gates θα μπορούσε να είναι κάποια από τις τελευταίες Galaxy Samsung συσκευές. Μην ξεχνάμε ότι Microsoft και Samsung τους ενώνουν δεσμά συνεργασίας.

Μια άλλη εύστοχη επιλογή θα μπορούσε να είναι και κάποια Pixel συσκευή της Google.

Όταν όμως ρωτήθηκε ο Bill Gates αν θα επέλεγε κάποια iPhone συσκευή, η απάντηση του ήταν “No, no iPhone.”.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *