επικαιρότητα

Σε εγκατάλειψη το πάρκο της οδού Δελφών στο ΚαρακόνεροΑναγνώστης: Έχουν περάσει παρά πολλά χρόνια από τότε που έγινε η τελευταία προσπάθεια εξωραϊσμού του πάρκου, κατασκευάζοντας πεζοδρόμια και φυτεύοντας δεντράκια περιμετρικά του χώρου. Δυστυχώς, όμως, τα πεζοδρόμια που συνδέουν το πάρκο με την Ρόδου Καλλιθέας μέσω των οδών Δελφών και Δαμαγήτου και η νησίδα που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ευκλή και Δαμαγήτου δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ (σχετικές φωτογραφίες). Στη συνέχεια το πάρκο εγκαταλείφθηκε και αφέθηκε στο έλεος του Θεού.

Σήμερα, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η εγκατάλειψη είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Στα υπάρχοντα πεζοδρόμια οι πλάκες είναι σπασμένες, θέτοντας σε κίνδυνο τους ανθρώπους που περπατάνε σε αυτά. Επίσης, εξαιτίας του ότι τα πεζοδρόμια δεν έχουν ολοκληρωθεί, στη διασταύρωση Δαμαγήτου και Ρόδου Καλλιθέας σχηματίζεται λίμνη όταν βρέχει.

Το ίδιο το πάρκο είναι γεμάτο από περιττώματα σκύλων γιατί κάποια ανεύθυνα αφεντικά δεν τα μαζεύουν.

Σε όλες τις πολιτισμένες πόλεις στα πάρκα πηγαίνουν άνθρωποι διαφόρων ηλικιών για να χαλαρώσουν και να ξεχαστούν από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Στην προκειμένη περίπτωση αυτό δεν είναι εφικτό, αφού ένας μεγάλος αριθμός ιδιοκτητών αφήνει τα σκυλιά του ανεπιτήρητα και χωρίς το προβλεπόμενο από το νόμο λουράκι, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να μην αισθάνονται ασφαλείς. Φυσικά, υπάρχουν και υπεύθυνοι ιδιοκτήτες που έχουν τα κατοικίδιά τους δεμένα με λουράκι και μαζεύουν τα περιττώματά τους, τους οποίους και επιδοκιμάζουμε!

Ένα ακόμα πρόβλημα αποτελούν τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα εντός του πάρκου. Εδώ και πολλά χρόνια έχουν εγκαταλειφθεί στο χώρο αυτό κάποια οχήματα, με αποκορύφωμα το φορτηγό Scania. Αυτά αποτελούν εστίες μόλυνσης εξαιτίας των διαρροών λαδιού και εξαιτίας του γεγονότος ότι με την πάροδο του χρόνου αποσυντίθενται. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου 4 εγκαταλελειμμένα.

Δεν ζητάμε καινούργια έργα στο πάρκο. Ζητάμε να ολοκληρωθούν τα ημιτελή, να συντηρηθούν τα υπάρχοντα και να εφαρμοσθούν οι νόμοι!

Σχόλια

 1. Πάμε μόνοι μας να το φτιάξουμε,.... Μην περιμένετε κανέναν να πάρει έγκριση και για αύτο.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος9/11/17, 5:24 μ.μ.

   ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΕ ΜΑΡΙΕ ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ??ΤΟ ΚΟΡΑΚΟΝΕΡΟ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ!!!ΟΛΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΕΔΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ!!!ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης