ροή ειδήσεων

Ρόδος: Φυγόποινος έμπορος ναρκωτικών κυκλοφορούσε ελεύθερος



Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον εντόπισαν στην περιοχή Μαλώνα - Εκκρεμούσε ποινή κάθειρξης 8 χρόνωνΒαριά «καμπάνα» είχε ρίξει το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε έναν 41χρονοΈλληνα που είχε καθίσει στο εδώλιο για σοβαρές παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, αλλά εκείνος εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος.


Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον εντόπισαν στην περιοχή Μαλώνα της Ρόδου, όπου του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών του νησιού, που διέταξε να μεταχθεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή 8ετούς κάθειρξης η οποία του είχε επιβληθεί. Προηγουμένως, όμως, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποπληρώσει και την χρηματική ποινή ύψους 200.000 που του επέβαλε το δικαστήριο!


*** Στη Ρόδο συνελήφθη ένας 60χρονος Γερμανός απατεώνας, που αναζητούνταν από τις αρχές της πατρίδας του. Ο αλλοδαπός κατηγορείται για απάτη σε εμπορική βάση και οι γερμανικές αρχές είχαν εκδώσει σε βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, το οποίο θα εκτελεστεί με εντολή του εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου.

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *