ροή ειδήσεων

Ρόδος: Με κλεμμένο αυτοκίνητο ξάφριζε λουόμενους



Το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε είχε κλαπεί από περιοχή της ΑττικήςΟι παραλίες της Ρόδου εξακολουθούν να είναι γεμάτες από τουρίστες που απολαμβάνουν τη θάλασσα και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ένας 46χρονος Αθηναίος, ο οποίος έκλεβε τα πράγματά τους και διέφευγε με κλεμμένο αυτοκίνητο!


Ο δράστης εντοπίστηκε, από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην πόλη της Ρόδου και ο έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε έδειξε ότι το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε είχε κλαπεί από περιοχή της Αττικής. Το κλεμμένο όχημα κατασχέθηκε και ο 36χρονος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του κάποια αντικείμενα που βρέθηκαν μέσα.


Έτσι, προσήχθη για προανάκριση κατά την διάρκεια της οποίας αποκαλύφθηκε ότι είχε ξαφρίσει δυο λουόμενους στο Φαληράκι! Τα θύματα, που είχαν καταγγείλει τις κλοπές, κλήθηκαν στην Υποδιεύθυνση, αναγνώρισαν τα αντικείμενα και τα παρέλαβαν. Ο «μακρυχέρης» οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές και η έρευνα συνεχίζεται για να διαλευκανθούν και άλλες που ενδέχεται να έχει διαπράξει.

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *