ροή ειδήσεων

Ροδίτης ηθοποιός δούλευε Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι στα χωράφια...



Τον γνωρίσαμε από την πετυχημένη σειρά LAPD και πέρσι τον βλέπαμε στην «Μουρμούρα», ο λόγος για τον Γιώργο Χρυσοστόμου, τον ταλαντούχο ηθοποιό, ο οποίος μεγάλωσε στη Ρόδο και είναι ο δεύτερος από επτά αδέλφια.
Όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του, από τα 15 του έπρεπε να δουλεύει: «Η μάνα μου εργαζόταν, καθάριζε σπίτια, μετά δούλευε σε ένα μαγαζί με αλλαντικά. Ο μπαμπάς μου ήταν νοσοκομειακός υπάλληλος. Και όλοι μαζί αγρότες. Δουλέψαμε στο καρπούζι, στις ελιές, στο πεπόνι, στα αμπέλια, στις πατάτες», λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει:





«Όμως δούλευα από 15 χρόνων, Χριστούγεννα, καλοκαίρι και Πάσχα, στα χωράφια, μπάρμαν, σε φαρμακείο, γιατί είχα δει ότι δεν έπαιζε χαρτζιλίκι. Έφηβος τώρα να μην έχεις φράγκο; Και δεν πληρούσα προϋποθέσεις, έπρεπε να έχεις μηχανάκι για να βγάλεις γκόμενα. Όταν είπα λοιπόν στον πατέρα μου, την ώρα που έτρωγε, ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, του έμεινε η μακαρονάδα στο στομάχι. Έγινε ένας κακός χαμός σπίτι. Ήταν σαν να τους έλεγα ότι φεύγω για να δουλέψω σε τσίρκο».

enikos.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *