ροή ειδήσεων

Απίστευτο: Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ζητάει από το Πανεπιστήμιο Πατρών να περάσουν όσοι αντέγραψαν στην εξεταστική!



Εντύπωση προκαλεί η αντίδραση της παράταξης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Πατρών όταν τμήμα του εν λόγω Πανεπιστημίου αποφάσισε να «κόψει» όσους φοιτητές πιάστηκαν στα πράσσα να αντιγράφουν στο μάθημα «Δυναμικά Μαθηματικά Υποδείγματα» κατά την τελευταία εξεταστική.

Μάλιστα οι εκπρόσωποι της παράταξης χαρακτήρισαν την απόφαση του πανεπιστημιακού ιδρύματος «πρωτόγνωρη» (;) και ζητούν επιτακτικά να αρθεί η απόφαση και να δοθεί η δυνατότητα στους αδιάβαστους να συμμετέχουν στην επαναληπτική εξεταστική.

Σίγουρα αποκλίνουν από την λογική της αριστείας του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος έχει χρησιμοποιείσει και αυτός σκονάκι. Εννοούμε εκείνο το σκονάκι που είχε δώσει στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ, Άρη Πορτοσάλτε, υπαγορεύοντας στα κρυφά τι θα τον ρωτήσει.

Όχι και τόσο κρυφά βέβαια, καθώς ο επιτηρητής στην προκειμένη περίπτωση ήταν ο φακός και η γελοιοποίηση ήταν πανελλαδικής εμβέλειας από τον σταθμό της Κάντζας


Ενάντια στην εντατικοποίηση και την πειθάρχιση λοιπόν οι φοιτητές της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Σε λίγο θα φωνάζουν «λευκές, λευκές οι εξεταστικές».

Και το κακό εδώ που τα λέμε, δεν είναι τόσο κάτι από τα παραπάνω. Νεολαία και κόμμα μπορει να διαφωνούν. Οι μεν με τα σκονάκια, οι δε με την αριστεία. Όπου ψαρέψει ακροατήριο ο καθένας. Επιτρέπεται ακόμα και αυτή η σφοδρή εσωτερική διαπάλη ιδεών ακόμα και στη ΝΔ που παλεύει να μετατραπεί από την Βόλβη «από κομμά αρχηγικό σε κόμμα αρχών».

Το κακό είναι, μην βγει ο Μητσοτάκης και περάσει από αξιολόγηση τους καθηγητές που διέγραψαν τους φοιτητές και τους απόλυση.




Πηγή: alfavita.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/9/17 12:43

    Μεγάλε νεολαία είναι και βλέπει και κρίνει σαν νεολαία , μην ξεχνάς και τον αρχηγό σου τον ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ως φοιτητής από κατάληψη σε κατάληψη ήταν , μετρ του είδους του ο άνθρωπος και γιατί βρε δικέ μου δεν λες για τα χάλια σας μια θα γίνονται εισαγωγικές εξετάσεις την άλλη δεν θα γίνονται την άλλη θα γίνονται με διαφορετικό τρόπο , αυτό δεν σε ενόχλησε και σε ενόχλησε που 10 - 20 φοιτητόπαιδα είπαν και ζήτησαν μια παπαριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *