ροή ειδήσεων

Ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας στη νήσο Φούρνοι!



Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017, επισκέφθηκε τους Φούρνους Κορσεών. Στη διάρκεια της παραμονής του στο νησί επισκέφθηκε στρατιωτικό φυλάκιο, την Κανονιοφόρο «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» και στη συνέχεια παρακολούθησε τις εκδηλώσεις του 2ου Πολιτιστικού Πλου Αιγαίο που βρίσκεται σε εξέλιξη.



Τον ΑΝΥΕΘΑ συνόδευσαν ο βουλευτής Σάμου Δημήτρης Σεβαστάκης, ο Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Αντώνιος Κωστάκης και ο αντιδήμαρχος Φούρνων Αντώνης Βούλγαρης.





«Η καλύτερη άμυνας της χώρας είναι η παιδεία και o πολιτισμός της και ο δικός μας ο σκοπός είναι να φέρουμε την παρουσία του πολιτισμού σε εκείνα τα σημεία της χώρας που δύσκολα τον βιώνουν σε καθημερινή βάση. Σήμερα είχαμε μια εξαιρετική, συγκινητική, ανθρώπινη και πατριωτική βραδιά», δήλωσε ο

Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τη συνδρομή του Πολεμικού Ναυτικού, διοργανώνει τον 2ο Πολιτιστικό Πλου με πολεμικό πλοίο σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, το διάστημα Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου έως Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017.

Η Κανονιοφόρος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ήδη έχει ταξιδέψει στα νησιά Σάμος και Φούρνοι, ενώ ακολουθούν τα νησιά Ικαρία, Λειψοί, Κάλυμνος, Χάλκη και Κάρπαθος.










veteranos

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *