ροή ειδήσεων

Εντεκάχρονος μέλος σπείρας ανηλίκων διαρρηκτών στη Ρόδο!



Η σπείρα άδειασε μέσα σε δυο ημέρες ένα σπίτι και μια αποθήκη στη Ρόδο - Ο λιλιπούτειος διαρρήκτης αφέθηκε ελεύθερος Εν τη γενέσει της εξαρθρώθηκε μια σπείρα διαρρηκτών που άδειασε μέσα σε δυο ημέρες ένα σπίτι και μια αποθήκη στη Ρόδο, αλλά οι άνδρες της Ασφαλείας δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι οι δράστες ήταν ανήλικοι, μεταξύ των οποίων ένα αγοράκι μόλις… 11 χρόνων!


Οι αστυνομικοί που εξιχνίασαν τις δυο υποθέσεις έφτασαν στα ίχνη της τριμελούς σπείρας μετά την δεύτερη διάρρηξη, που έγινε την περασμένη Τρίτη στην αποθήκη. Όπως και στην κατοικία που είχαν διαρρήξει την Κυριακή, οι δράστες είχαν αρπάξει διάφορα μεταλλικά αντικείμενα ενώ είχαν ξηλώσει ακόμη και τις μονάδες κλιματισμού!


Τελικά, ο 11χρονος και οι δυο 17χρονοι «εκπαιδευτές» του στις διαρρήξεις, συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης ενώ επέβαιναν σε ένα Ι.Χ. φορτηγό το οποίο κατασχέθηκε και στο εσωτερικό του βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων. Ο λιλιπούτειος διαρρήκτης αφέθηκε ελεύθερος λόγω της μικρής του ηλικίας, ενώ οι άλλοι δυο παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που τους άσκησε δίωξη για κλοπές κατά συναυτουργία και στους γονείς τους για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.

protothema

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *