ροή ειδήσεων

Η ΔΕΗ Ρόδου έκοψε το ρεύμα σε ηλικιωμένη κατάκοιτη γυναίκα


Αναγνώστης: Με μεγάλη λύπη σας ενημερώνω πως η Δεη της Ρόδου έκοψε το ρεύμα μιας κατάκοιτης γυναίκας με alzheimer για ένα χρέος το οποίο προσπαθούσε i ανιψιά τις να διακανονίσει εδώ και ένα χρόνο!!! Η υπηρεσία αυτή δεν δεχόταν διότι έπρεπε να τις κάνει εξουσιοδότηση την στιγμή που η ίδια είναι σε ένα κρεβάτι ανίκανη να αυτοεξυπηρετηθεί!!! 
Πως θα μπορούσε να υπογράψει οποιοδήποτε χαρτί. Να σημειώσω επίσης ότι φέραμε αστυνομία για να διαπιστωθεί i κατάσταση τις ηλικιωμένης αλλά ούτε με αυτό το στοιχείο έγινε δεκτός ο διακανονισμός. Απλά μόνο ντροπή και αηδία προκαλούν οι εργαζόμενοι σε αυτό το κατάστημα τις Δεη Ρόδου.

Σχόλια

  1. Ενω η EUROMEDICA με χρεος εκατομμυριων ευρω στην ΔΕΗ και στην ΔΕΥΑΡ απολαμβανει ασυλιας ενω βγαζουν χρηματα υπερ ΙΔΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΥ!!!Δεν αποτελει ντροπη και αισχος ωστε να παρεμβει επιτελους ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ???Τι περιμενουμε να πεθαινουν οι φτωχοι και αρρωστοι της χωρας και να απολαμβανουν αυτοι που διελυσαν την χωρα?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε Δημητρη οφειλω να σου ομολογησω οτι η Δεη σε γραφει στα π@π@ρια της ... και οχι μονο εσενα αλλα και εμενα και ολους μας ... ποσο μαλλον την αμοιρη γυναικα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/9/17 23:48

      Φιλτατε Δημητρη ελπιζω να μην βρεθεις στην αναγκη να εχεις καποιον συγγενη στην Euromedica η σε καποιο αλλο ιδιωτικο νοσοκομειο που να ειναι στην μοναδα εντατικης θεραπειας να ειναι σε κρισιμη και η ΔΕΗ να κοψει το ρευμα!!!!!Μετα τι θα πεις?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/9/17 09:14

      Μα καλα ο συγγενης σου τσαμπα νοσηλευεται η πληρωνει χρυση τη νοσηλεια του?Και αφου η γιουρομεντικα τα εισπρατει γιατι δεν πληρωνει τα χρεη της??Α;πο την γιαγιακα την αναπηρη θα τα παρουν ενω η κυρια Λιακουνακου οπως δηλωνει ειναι συλλεκτης διαμαντιων???Ασ σοβαρευτουμε και ας δουμε επιτελους με ειλικρινεια την σοβαροτητα του θεματος μια και η αναπηρη γιαγια εχει πιο μεγαλη αναγκη απο τους αρρωστους των ιδιωτικων κλινικων τυπου γιουρομεντικα που καλλιστα θα μπορουσαν να νοσηλευτουν στο Νοσοκομειο μας εκει που παει και η φτωχη αναπηρη γιαγια που δεν ζει στην χλιδα!!!!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *