ροή ειδήσεων

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ; Πρόβλεψη Deutsche Bank: Αυτές τις χώρες θα χτυπήσει η οικονομική κρίση



Τις προβλέψεις τους για το ποια χώρα θα υποστεί την επόμενη οικονομική κρίση κάνουν οι Γερμανοί αναλυτές της Deutsche Bank.

Σύμφωνα με νέα έρευνα της Deutsche Bank, στην οποία αναζητούν πιθανές αιτίες για την επόμενη χρηματοπιστωτική ανατάραξη, οι αναλυτές προειδοποιούν για «σειρά τμημάτων του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος που δείχνουν να βρίσκονται σε ακραία επίπεδα» και βλέπουν ελάττωση της ποσοτικής χαλάρωσης, αλλά και πιθανές κρίσεις σε Κίνα και Ιταλία.

«Αυτό περιλαμβάνει τις αποτιμήσεις σε πολλά περιουσιακά στοιχεία, το απίστευτα μοναδικό μέγεθος των ισολογισμών των κεντρικών τραπεζών, τα επίπεδα χρέους, τα ιστορικά χαμηλά επιτόκια, ακόμη και το επίπεδο πιθανών καθοριστικών αλλαγών που μπορεί να φέρει η στήριξη στο λαϊκισμό σε όλο τον πλανήτη. Αν υπάρξει κάποια κρίση σύντομα (μέσα στα επόμενα δύο με τρία χρόνια), θα είναι δύσκολο να κοιτάξουμε αυτές τις μεταβλητές και να πούμε ότι δεν υπήρχε τρόπος να τις εντοπίσουμε», τονίζεται στο κείμενο.

Αν και οι στρατηγικοί αναλυτές σημείωσαν πως η λίστα τους για πιθανές αιτίες της επόμενης χρηματοπιστωτικής ανατάραξης «μόνο πρόβλεψη δεν είναι για το ότι θα συμβούν», η λίστα έχει σχεδιαστεί για να δείξει ποια είναι τα σημεία πίεσης στο χρηματοπιστωτικό σύστημα και ποια από αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν παγκόσμια χρηματοοικονομικά και οικονομικά προβλήματα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *